Σούζαν Μπόιλ: ''Έκανα έρωτα για πρώτη φορά στα 53 και πάω για γάμο''

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά! Το πρώτο της σύντροφο βρήκε στην ηλικία των 53 ετών η τραγουδίστρια Σούζαν Μπόιλ, η οποία έγινε γνωστή το 2009 έπειτα από τη στην τηλεοπτική εκπομπή «Βρετανία Έχεις Ταλέντο».

Η Μπόιλ, η οποία μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια δίσκους, μίλησε σε βρετανική εφημερίδα και για πρώτη φορά αποκάλυψε λεπτομέρειες για την ερωτική της ζωή, καθώς παραδέχτηκε πώς είναι ερωτευμένη.

Η 53χρονη είπε ότι ο έρωτας της εργάζεται ως γιατρός ότι είναι συνομήλικός της, ενώ τον χαρακτήρισε ως τον απόλυτο τζέντλεμαν.

«Δε θέλω να πω περισσότερα σχετικά με το ποιος είναι καθώς αυτό θα ήταν άδικο για αυτόν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαστε περίπου στην ίδια ηλικία και πως είναι ένα πολύ καλό παιδί», είπε στην εφημερίδα.

Αν και η σχέση τους δεν έχει ακόμη προχωρήσει και η Σούζαν περιμένει ακόμη το επόμενο ραντεβού, οι θαυμαστές της δηλώνουν πως έχει φτάσει πια η ώρα να πάρει επιτέλους η τραγουδίστρια το πρώτο της φιλί, αφού σε παλαιότερη συνέντευξή της η ίδια είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε ποτέ της κάποια ερωτική σχέση!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ