Σε high defintion στον ΟΤΕ TV ο μεγάλος τελικός του Μουντομπάσκετ

Συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα το μπασκετικό υπερθέαμα στον ΟΤΕ TV με τα ημιτελικά, τον μικρό και τον μεγάλο τελικό του Μουντομπάσκετ -την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου- που θα καλύψουν σε υψηλή ευκρίνεια τα κανάλια OTE SPORT, με ζωντανές μεταδόσεις και την καθημερινή εκπομπή Pick N’ Roll Spain 2014. Σπουδαίους αγώνες ντέρμπι από La Liga, Barclays Premier League, Serie Α, Bundesliga, Copa Sudamericana και Copa do Brasil, θα μπορούν να απολαύσουν ακόμη οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, καθώς και τους αγώνες από την 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν πρέπει να χάσουν το Γκραν Πρι του Σαν Μαρίνο. 



Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν η πρεμιέρα των sequel The Amazing Spiderman 2 με τους Άντριου Γκάρφιλντ και Έμα Στόουν στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand και Kick Ass 2 με τους Τζιμ Κάρεϊ, Κλοέ Γκρέις Μόρετς και Άαρον Τέιλορ Τζόνσον στο OTE CINEMA 1HD, ενώ οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το προτελευταίο επεισόδιο των πολεμικών σειρών The Pacific και Band of Brothers στο ίδιο κανάλι. Εξαιρετικές οι επιλογές στα κανάλια OTE CINEMA και με το συγκινητικό Άνθρωποι σαν κι Εμάς, με τον Κρις Πάιν και την Ολίβια Γουάιλντ, το βραβευμένο με 2 Χρυσές Σφαίρες Behind the Candelabra του Στίβεν Σόντερμπεργκ, αλλά και το αγαπημένο X-Men του Μπράιαν Σίνγκερ, που θα προβληθεί στο πλαίσιο του sci-fi αφιερώματος του ΟΤΕ CINEMA 2. 

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει επίσης να χάσουν τη θεαματική σειρά του HISTORY HD για τον πρώτο και τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, The World Wars, με αφηγητή τον 2 φορές υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό Τζέρεμι Ρένερ.



 
Η high definition κάλυψη του OTE TV για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ συνεχίζεται με συγκλονιστικές αναμετρήσεις που οδηγούν στο πρώτο σκαλί του βάθρου της διοργάνωσης, και το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών, ΗΠΑ-Λιθουανία, να αναμετράται την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου (22.00, OTE SPORT 3HD) και το δεύτερο, Σερβία-Γαλλία, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου (23.00, OTE SPORT 3HD). Ο μεγάλος τελικός θα μεταδοθεί την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, στις 22.00 στο OTE SPORT 3HD, ενώ θα προηγηθεί ο μικρός τελικός το Σάββατο, στις 19.00 στο ίδιο κανάλι.



Το σούπερ θέαμα συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα και στο ποδόσφαιρο με τα σημαντικότερα τουρνουά της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια μοναδικά ντέρμπι τίτλου από La Liga, Barclays Premier League, Serie Α, Bundesliga, Copa Sudamericana και Copa do Brasil, όπως τα Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης (Σάββατο 13/9, 21.00, OTE SPORT 2HD), Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο 13/9, 14.45, OTE SPORT 1HD),  Μπαρτσελόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο (Σάββατο 13/9, 17.00, OTE SPORT 1HD) και Λίβερπουλ-Άστον Βίλα (Σάββατο 13/9, 19.30, OTE SPORT 1HD).
Στο Κύπελλο Ελλάδας, για την 2η αγωνιστική της πρώτης φάσης, ο OTE TV θα καλύψει ζωντανά και αποκλειστικά 4 αναμετρήσεις, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου Φωκικός-ΑΕΚ (18.00, OTE SPORT 4), Λαμία-Ηρακλής (18.00, OTE SPORT 5) και το ντέρμπι Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα (20.30, OTE SPORT 4), ενώ το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου τον αγώνα  Απόλλων Σμύρνης-Καλλιθέα (17.00, OTE SPORT 5).
Επίσης, απίθανες μονομαχίες ταχύτητας, ρόδα με ρόδα στο Γκραν Πρι του Σαν Μαρινο, θα απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE SPORT 2HD, το τριήμερο 12-14 Σεπτεμβρίου.
 


Με την πρεμιέρα του The Amazing Spiderman 2, συνέχεια της νέας σειράς ταινιών με τον εμβληματικό ήρωα, από τον Μαρκ Γούεμπ, με τους Άντριου Γκάρφιλντ, Έμα Στόουν και Τζέιμι Φοξ στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand, αλλά και του Kick Ass 2, που μεταφέρει το ανατρεπτικό κόμικ με ένα απολαυστικό καστ που περιλαμβάνει τον Τζιμ Κάρεϊ, την Κλοέ Γκρέις Μόρετς και τον Άαρον Τέιλορ Τζόνσον στο OTE CINEMA 1HD (Παρασκευή 11/9, 21.00), αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει πλούσιο θέαμα για τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV.
Από το πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών του ΟΤΕ TV ξεχωρίζει ακόμη το οικογενειακό δράμα Άνθρωποι σαν κι Εμάς, με τους Κρις Πάιν, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Μισέλ Φάιφερ και Ολίβια Γουάιλντ (OTE CINEMA 1HD, Κυριακή 14/9, 21.00), η προβολή του βραβευμένου με 2 Χρυσές Σφαίρες Behind the Candelabra του Στίβεν Σόντερμπεργκ για τη ζωή του Λιμπεράτσε με δύο εξαιρετικές ερμηνείες από τον Μάικλ Ντάγκλας και τον Ματ Ντέιμον (OTE CINEMA 2, Παρασκευή 12/9, 22.00), αλλά και το ερωτικό δράμα Η Δύναμη του Έρωτα του Λικ Μπεσόν, με την Μισέλ Γεό και τον Ντέιβιντ Θιούλις, στη ζώνη Ladies First του OTE CINEMA 2 (Τετάρτη 17/9, 22.00).  

Οι συνδρομητές του OTE TV δεν πρέπει να χάσουν το προτελευταίο επεισόδιο των πολεμικών σειρών The Pacific και Band of Brothers, σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE CINEMA 1HD την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, στις 21.00 και 22.00 αντίστοιχα, ενώ το sci-fi αφιέρωμα του ΟΤΕ CINEMA 2 αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει την πρώτη ταινία X-Men με την υπογραφή του Μπράιαν Σίνγκερ και το αγαπημένο καστ των Πάτρικ Στιούαρτ, Ίαν Μακέλεν, Χιου Τζάκμαν, Χέιλ Μπέρι κα (Τρίτη 16/9, 22.00).  

Επίσης, ο 4ος κύκλος της επιτυχημένης κωμικής σειράς Melissa & Joe κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου (FOX Life, 21:50) με την Μελίσα και τον Τζο να πρέπει να αποφασίσουν ποια θα είναι η προσωπική και επαγγελματική του σχέση, αφού έχουν  μεγαλώσει τα παιδιά.
 
Με νέα επεισόδια από τον 3ο κύκλο επιστρέφει η υποψήφια για Emmy σειρά του National Geographic Channel, Brain Games, την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στις 21.00, στον OTE TV. O παρουσιαστής της σειράς, Τζέισον Σίλβα, κάνει την επιστήμη διασκέδαση και μπαίνει στο μυαλό των τηλεθεατών αποκαλύπτοντας τα μυστικά του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσα από διαφορετικές δοκιμασίες και ευφάνταστα παιχνίδια.

Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 23.00, η επίσης υποψήφια για Emmy νέα μίνι-σειρά ντοκιμαντέρ του HISTORY HD, The World Wars. Με αφηγητή τον 2 φορές υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό Τζέρεμι Ρένερ, το The World Wars καλύπτει την σκοτεινή περίοδο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων, μέσα από εντυπωσιακές ψηφιακές αναπαραστάσεις, συντεύξεις με ιστορικούς και σύγχρονους ηγέτες και σπάνιο ιστορικό υλικό.
 
Την κωμωδία φαντασίας Zapped, θα μπορούν να παρακολουθήσουν σε πρώτη προβολή μικροί και μεγάλοι, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στις 17.00.
Οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα ενός ξεχωριστού επεισοδίου της σειράς Η λέσχη του Μίκυ Μάους, με τίτλο «Πλοίαρχος Μίκυ», το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στις 09.00 στο Disney Junior.
 
Τη μοναδική συναυλία του Robbie Williams, σε ένα κατάμεστο Wembley Stadium στο Λονδίνο το 2013, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του καλλιτέχνη, Take the Crown, θα προβάλει το κανάλι iConcerts HD την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου στις 22.00.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ