Κορμί «λαμπάδα» μέσα σε λίγες μόνο ημέρες! Μάθετε για τη super δίαιτα του μπικίνι που θα σας χαρίσει το θεϊκό σώμα για την παραλία που ονειρεύεστε!

Είμαστε στον Αύγουστο κι εσύ ακόμα να αποκτήσεις το σώμα που επιθυμείς. Μήπως θες να απαλλαγείς από αυτά τα τελευταία κιλά λίγο πριν φύγεις για διακοπές (αν δεν το έχεις κάνει ήδη); Ήρθε η ώρα για διατροφή!

Είμαστε στον Αύγουστο κι εσύ ακόμα να αποκτήσεις το σώμα που επιθυμείς. Μήπως θες να απαλλαγείς από αυτά τα τελευταία κιλά λίγο πριν φύγεις για διακοπές (αν δεν το έχεις κάνει ήδη); Ήρθε η ώρα για διατροφή!


Γιατί δεν αδυνατίζουμε όταν κόβουμε τελείως το φαγητό; Γιατί παραμένουμε στα ίδια όταν τρώμε μία φορά την ημέρα; Πολύ απλά γιατί ο οποιοσδήποτε τρόπος δίαιτας που απαγορεύει ομάδες τροφίμων (πχ. υδατάνθρακες), είτε υπάρχει αποχή από το φαγητό, είναι ανορθόδοξος και το μόνο που μπορείς να πετύχεις είναι μείωση υγρών και μυϊκής μάζας και όχι λίπους που ουσιαστικά πρέπει να χάσεις! Πρέπει να έχουμε συχνά γεύματα για να ‘’ξυπνάμε’’ τον μεταβολισμό μας και να αρχίσει να και θερμίδες.

Χρήσιμες συμβουλές

• Μπορείς να αλλάξεις τις μέρες μεταξύ τους δηλαδή την 1η ημέρα μπορείς να την κάνεις τελευταία. Π.χ 1η ημέρα θα την κάνω την Τετάρτη, 2η ημέρα θα την κάνω Σάββατο. Ποτέ όμως δεν αλλάζουμε τα γεύματα διαφορετικών ημερών π.χ όχι το μεσημεριανό της μίας ημέρας σε άλλη. Αν αλλάξουμε κάτι είναι ολόκληρη η ημέρα. Επίσης, μπορούμε να μπερδέψουμε τα γεύματα μέσα στην ημέρα π.χ μπορείς να φας το βραδινό το μεσημέρι και το μεσημεριανό το βράδυ.

Πιες πολύ νερό, από 1,5 λίτρο την ημέρα και πάνω.

• Αν παραλείψεις κάποιο γεύμα, συνεχίζεις με ότι έχεις αργότερα αλλά όσο μπορείς να τρως ανά 3-4 ώρες.

• Μπορείς να αλλάξεις το δεκατιανό με το απογευματινό μεταξύ τους, στην ίδια μέρα όμως.

• Τα τρόφιμα ζυγίζονται ή μετριούνται μαγειρεμένα.

Η σαλάτα και γενικά τα λαχανικά είναι σε ελεύθερη ποσότητα!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη δίαιτα!

Πηγή: joytv.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ