Zuccherino: Πάμε... Πλατεία για ένα από τα καλύτερα παγωτά της πόλης; Μετά το Π. Φάληρο και στη Ν. Σμύρνη τα πεντανόστιμα παγωτά!

Τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino τα γνωρίζουμε εδώ και χρόνια στο Π.Φάληρο. Aπό τον Φεβρουάριο του 2013 το εξαιρετικής ποιότητας παγωτό Zuccherino κατέφθασε όμως στην πλατεία της Νέας Σμύρνης!

Τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino τα γνωρίζουμε εδώ και χρόνια στο Π.Φάληρο. Aπό τον Φεβρουάριο του 2013 το εξαιρετικής ποιότητας παγωτό Zuccherino κατέφθασε όμως στην πλατεία της Νέας Σμύρνης!

Στο θαυμάσια διαμορφωνένο Zuccherino Gelato – Cafe έχει κανείς την ευκαιρία να δοκιμάσει ενδεχομένως ένα από τα καλύτερα παγωτά σε ολόκληρη την πόλη. Χειροποίητο, από ελληνικό φρέσκο γάλα, παρασκευάζεται καθημερινά στο κατάστημα και μπροστά στα μάτια σου! Το πάθος για παγωτό εδώ δεν κρύβεται! 32 γεύσεις παγωτού, εναλλάσσονται συνεχώς μέσα στην ημέρα, κάθε μέρα – ο συνολικός τους αριθμός, ξεπερνά μάλιστα τις 100!

Μάλιστα εδώ θα βρεις και άκρως πρωτότυπες γεύσεις που δύσκολα θα συναντήσεις σε κάποιο άλλο gelato. Δεκάδες ευφάνταστες γεύσεις όπως μιλφέιγ, lemon pie, 3bit, caprice, μπακλαβά, τσουρέκι μέχρι και μελομακάρονο ή κουραμπιέ. Όλες απόρροια της συνεχούς ενημέρωσης αλλά και φαντασίας των ανθρώπων της επιχείρησης!

Στα plus του Zuccherino οι περίπου 45 γεύσεις παγωτού χωρίς γλουτένη, ενώ ένα ακόμη highlight αποτελούν τα θαυμάσια βαφλάκια (μπουκίτσες φρεσκοψημμένης βάφλας) που μπορείς να τα συνδυάσεις με οποιαδήποτε γεύση παγωτού επιθυμείς!

Αν πάλι δεν είσαι και ο μεγαλύτερος fan του παγωτού υπάρχει για σένα μια εξίσου εντυπωσιακή ποικιλία γλυκών : cheesecake (μάνγκο, μύρτιλο κ.α.), creme brulee, lemon pie, προφιτερόλ και πλήθος άλλων να ξεχωρίζουν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθούν οι καταπληκτικές τούρτες γενεθλίων Zuccherino! Πρωτότυπα σχέδια που δε μπορείτε να φανταστείτε και γεύσεις που θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας, καθώς και οι υπέροχες προτάσεις για γλυκά βάπτισης & παραδοσιακό καρότσι παγωτού.

Ιnfo

Πρωτέως & Σειρηνών 48, Π. Φάληρο, τηλ. 210 9845238, 210 9830869
Αγ. Αλεξάνδρου & Ναϊάδων, Π. Φάληρο, τηλ. 210 9830049
2ας Μαΐου 12, Πλατεία Νέας Σμύρνης, τηλ. 210 9357590
www.zuccherino.gr

Πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ