Σάρωσε το «Κάτω Παρτάλι» στις τηλεθεάσεις στην αυλαία του Α' κύκλου του

Για μία ολόκληρη σεζόν καθήλωνε εκατομμύρια τηλεθεατές τα βράδια της Δευτέρας και δεν θα μπορούσε να μη σαρώσει και στην αυλαία του Α' κύκλου.

Για μία ολόκληρη σεζόν καθήλωνε εκατομμύρια τηλεθεατές τα βράδια της Δευτέρας και δεν θα μπορούσε να μη σαρώσει και στην αυλαία του Α' κύκλου.



Το "Κάτω Παρτάλι" άφησε γερό στίγμα στον τηλεοπτικό χάρτη. Απίθανα σχεδιασμένοι χαρακτήρες, ατάκες που γίνανε σύνθημα και πλοκή γεμάτη ανατροπές έκαναν τη σειρά να ξεχωρίσει με διαφορά.
Η σειρά για το πιο σκοτεινό χωριό της φετινής- και όχι μόνο- σεζόν συγκέντρωσε μέσο όρο τηλεθέασης 51,6% στο γενικό σύνολο, ενώ στο νεανικό κοινό 15-44 έφτασε το 56,7%.
Οι γυναίκες ειδικά φαίνεται πως λάτρεψαν το μυστήριο, ενώ και στα κοινά ηλικιών 15-24 και 25-44 η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε, αγγίζοντας το 73,2% και 60,9% αντίστοιχα.
Το minisite της σειράς απογειώθηκε από τους φανατικούς χρήστες και για τον μήνα Μάιο μέτρησε 2.363.984 page views και 1.497.520 video views.
Στο τελευταίο επεισόδιο του Α' κύκλου σε γενικό σύνολο συγκέντρωσε τηλεθέαση 44,3% και στο νεανικό κοινό 15 - 44 έφτασε μέχρι και 49,2%.
Στους άνδρες 15 - 24 η τηλεθέαση άγγιξε το 53,9% και στις γυναίκες της ίδιας ηλικιακής ομάδας έφτασε 65,9%. Στους άνδρες 25 - 44 συγκέντρωσε 40% και στο αντίστοιχο γυναικείο κοινό στο 52,5%.
Η αυλαία έπεσε με την αποκάλυψη ακόμα περισσότερων μυστικών. Κατωπαρταλιώτες και Αθηναίοι πήραν μεγάλες αποφάσεις για τη ζωή τους τακτοποιώντας τις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Ο Μανόλης μάλιστα εκμυστηρεύτηκε στη Νεκταρία ποιος πραγματικά είναι.
Η Βίβιαν συντετριμμένη από τις αποκαλύψεις για τον Θανάση, ψάχνει τρόπο διαφυγής από το χωριό. Ο Κωνσταντίνος εκδικείται με τον χειρότερο τρόπο τον Διαμαντή και η Μοσχούλα ολοκληρώνει την εξομολόγηση της στην αγαπημένη της κόρη αποκαλύπτοντας μυστικά και ψέματα που στοίχειωναν την ίδια και το Κάτω Παρτάλι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ