Αποκλειστικό: Επιλέξαμε τα ωραιότερα αθηναϊκά roof garden, τα παρουσιάζουμε, τα συγκρίνουμε κι εσείς επιλέγετε! Εκρηκτικά cocktails και λαχταριστά εδέσματα με την Αθήνα «στο πιάτο σας»! (φωτό)

Μπορεί όλοι να περιμένουμε το καλοκαίρι για να επισκεφθούμε κάποιο νησί και να κάνουμε μακροβούτια σε κάποια γαλαζοπράσινη παραλία μακριά από την Αθήνα, ωστόσο τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε! Τουλάχιστον, σε περίπτωση που δεν κατορθώσουμε να υλοποιήσουμε τα παραπάνω σχέδιά μας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να στραβώνουμε ή να ενοχλούμαστε! Γιατί;

Μπορεί όλοι να περιμένουμε το καλοκαίρι για να επισκεφθούμε κάποιο νησί και να κάνουμε μακροβούτια σε κάποια γαλαζοπράσινη παραλία μακριά από την Αθήνα, ωστόσο τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε! Τουλάχιστον, σε περίπτωση που δεν κατορθώσουμε να υλοποιήσουμε τα παραπάνω σχέδιά μας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να στραβώνουμε ή να ενοχλούμαστε! Γιατί; Οι λόγοι είναι 4: A for Athens, Electra Roof Garden, Acropolis Secret & Galaxy Bar! Αναφερόμαστε ασφαλώς στα καλύτερα roof garden της πρωτεύουσας, τα οποία ίσως να μην φέρνουν πιο κοντά σας τη Μύκονο, την Κρήτη ή την Κεφαλλονιά αλλά μπορούν να σας εγγυηθούν υπέροχες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης είτε την ημέρα πίνοντας το καφεδάκι σας, είτε το βράδυ με εκρηκτικά cocktails, καλή παρέα και ευχάριστη μουσική.


Το eirinika.gr, συγκέντρωσε τα 4 ωραιότερα roof gardens για εσάς για να επιλέξετε με βάση το γούστο και το στυλ σας, ενώ επικοινώνησε και με τους υπεύθυνους του μαγαζιού ρωτώντας τους ποια είναι η σπεσιαλιτέ τους σε φαγητό και ποτό για να μην πάτε αδιάβαστοι! Πάμε να τα δούμε!

Α for Athens:

Πρόκειται ίσως για το δημοφιλέστερο cocktail spot της πόλης, καθώς έχει απίστευτη θέα στην Ακρόπολη και στην Πλατεία Μοναστηρακίου και βρίσκεται στον έκτο όροφο του ξενοδοχείου «Α For Athens». Από το 2011, όταν και πρωτοάνοιξε έθεσε νέα πρότυπα στην έννοια «θέα στην Ακρόπολη» καθώς βρίσκεται κυριολεκτικά tet a tet μαζί της, ενώ αν προσθέσετε και τα graffiti που είναι στα γύρω κτήρια και το μοναδικό viewing σε αυτά που έχετε από τον 6ο, τότε μιλάμε για το απόλυτο must για τους λάτρεις της αστικής Αθήνας. Η οροφή του ξενοδοχείου, είναι το απόλυτο μέρος για να απολαύσετε το πρωινό σας το πρωί ή να δροσιστείτε με τα εξαιρετικά κοκτέιλ του Θοδωρή Πύριλλου. 

Τι να πάρω: Virgin Mary ή Μοjito

Τιμές: Απλό ποτό 6 ευρώ, cocktail 9 ευρώ

Επικοινωνία: 2103244244 - info@aforathens.com

Η επίσημη σελίδα του A for Athens και η σελίδα στο Facebook










Electra Roof Garden: 

Στην παλιά πόλη της αρχοντικής Πλάκας, το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς κρύβει μια… πεντάστερη έκπληξη στον τελευταίο του όροφο: το restaurant-bar «Electra» με την υπέροχη ελληνική κουζίνα του και την ιδιαίτερη θέα στην Ακρόπολη και την Πλάκα.
Το εστιατόριο έχει διακριθεί με πολλούς «Χρυσούς Σκούφούς» και άλλα τόσα «Gourmet» και σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε ένα δείπνο… πολλών αστέρων, από τις 7 μ.μ. ως τα μεσάνυχτα. 

Τι να πάρω: Σφυρίδα φιλέτο µε χόρτα εποχής και για επιδόρπιο κρεμ μπρουλέ ( Δείτε ΕΔΩ όλο τον κατάλογο )

Τιμές: 35 ευρώ το άτομα

Επικοινωνία: 210 3370000 - epconcierge@electrahotels.gr

Το site του Electra Roof Garden 









Acropolis Secret: 

To μυστικό της Ακρόπολης δεν είναι πια μυστικό! Το Acropolis Secret, στην οροφή του Divani Palace Acropolis ανεβάζει την ποιότητα στα… ύψη και προσφέρει επιλεγμένα κρασιά, υπέροχα κοκτέιλ και γεύσεις από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα, που θα αποτελέσουν το αλατοπίπερο του μυστικού συνδυασμού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σχετικά απλή κουζίνα αντλεί ιδέες από τον διεθνή χώρο, με επιρροές τόσο από την Άπω Ανατολή όσο και από τη γαλλική και την αμερικανική παράδοση. Παράλληλα κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση με ελληνικούς μεζέδες, ενώ καλά είναι και τα ψητά κρεατικά, και τα ζυμαρικά. Αξίζει και με το παραπάνω!

Τι να πάρω: Oποιοδήποτε cocktail έχει σχέση με Martini και για φαγητό κάθε είδους μακαρονάδα

Τιμές: 42-50 ευρώ (με κρασί)

Επικοινωνία: 210 9280100 - http://www.divanis.com/acropolis/foodanddrink-gr.html (Κλειστά τις Δευτέρες)

H σελίδα του Acropolis Secret









Galaxy Bar:

Το Galaxy είναι από τα πιο αγαπημένα στέκια των κομψών Αθηναίων, που από νωρίς το απόγευμα, συγκεντρώνονται για ν’ απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα με τη συνοδεία κοκτέιλ και lounge μουσικής. Στο εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται στην οροφή του Hilton στον 13ο όροφο (!)  το μενού συνδυάζει μ’ ευφάνταστο τρόπο μεσογειακές γεύσεις με υλικά από τη διεθνή κουζίνα και διαθέτει μεγάλη ποικιλία σούσι. Από το Λυκαβηττό και την Ακρόπολη μέχρι τον Υμηττό και τη θάλασσα του Πειραιά, η συγκλονιστική θέα του Galaxy θα σας μείνει αξέχαστη, ενώ λεγεται πως τις καθαρές μέρες ίσως μπορέσετε να διακρίνετε ακόμη και την Αίγινα! Μπορείτε να δοκιμάσετε μεσογειακές γεύσεις δια χειρός του executive chef, Γιάννη Μανίκη και στη συνέχεια να περάσετε στα… κοκτέιλ και να διασκεδάσετε με τις μουσικές επιλογές στο bar.


Τι να πάρω: Cocktail με βάση το ρούμι ή για κάτι πιο ανάλαφρο τη μαστίχα

Τιμές: 15 ευρώ το cocktail

Επικοινωνία: 210 7281402

Το επίσημο site του Galaxy Bar











Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ