Είναι αυτή η πέτρα του σκανδάλου και το κορίτσι - αντικείμενο πόθου του Κάνι Γουέστ; Έξαλλη η μνηστή του Κιμ Καρντάσιαν! Την βλέπω να ξεσπάει σε αύξηση γλουτών! (Φωτό)

Οργιάζουν οι φήμες για την πιθανή απιστία του Κάνι Γουέστ που πρόσφατα έγινε πατέρας στη σύζυγο του Κιμ Καρντάσιαν, με την υποτιθέμενη ανήλικη «πέτρα του σκανδάλου» να μη φαίνεται ιδιαίτερα διατεθειμένη να αποκρύψει τα γεγονότα.

Οργιάζουν οι φήμες για την πιθανή απιστία του Κάνι Γουέστ που πρόσφατα έγινε πατέρας στη σύζυγο του Κιμ Καρντάσιαν, με την υποτιθέμενη ανήλικη «πέτρα του σκανδάλου» να μη φαίνεται ιδιαίτερα διατεθειμένη να αποκρύψει τα γεγονότα. 

kim kardashian kanye west north west vogue

Η «άλλη γυναίκα» στη ζωή του ζευγαριού λέγεται πώς είναι η 17χρονη ανερχόμενη σταρ της RnB Πία Μία, η οποία είναι η προστατευόμενη του 36χρονου Κάνι Γουέστ κάτι που έχει προκαλέσει κατά καιρούς εκρήξεις ζήλειας από την 33χρονη σύζυγο του.

https://lh4.googleusercontent.com/-WwEtbYqve0U/UherCsEGLxI/AAAAAAAAAEg/cqc1x8qUJS8/w800-h800/photo.jpg

Ωστόσο το αποκορύφωμα ήταν μία δημοσίευση της 17χρονης στο Instagram που έβαλε κι άλλο λάδι στη φωτιά. Η Πία Μία ανέβασε πρόσφατα ένα post στα social media στο οποίο αναφέρθηκε στο τρέιλερ της ταινίας «Η άλλη γυναίκα» υποστηρίζοντας ότι περιγράφει την «ιστορία της ζωής της».

https://pbs.twimg.com/profile_images/378800000758092273/5ce167aace06006df0b07dbc80a857af.jpeg

http://teendiaries.net/sites/default/files/styles/story_gallery/public/field/image/TD_SD_PiaMia_1.jpg

Πόσο ανησυχητικό θα μπορούσε να είναι αυτό για την Καρντάσιαν και ποια είναι πραγματικά η σχέση του Κάνι Γουέστ με την νεαρή Πία Μία;


Οπως αναφέρει μία πηγή κοντά στην τραγουδίστρια μιλώντας στο RadarOnline «Ο Κανι παράγει μερικά κομμάτια για εκείνη και η σχέση τους είναι πολύ στενή. Πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι η επόμενη Ριάνα».

Ωστόσο παρόλο που ο ίδιος ο Κάνι ξεκαθάρισε δημόσια ότι η σχέση τους είναι καθαρά «δηιουργική» η πηγή επισημαίνει ότι «η σχέση του Κάνι Γουέστ με την Πία Μία εγείρει ερωτήματα στον κοινό τους κύκλο. Ο Κάνι της τηλεφώνησε και η συνομιλία ακουγόταν πολύ ερωτική. Θα μπορούσαν να είναι απλώς δύο καλοί φίλοι, αλλά ήταν σίγουρα κάτι περισσότερο από μια επαγγελματική κλήση.» 



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ