Χρόνου φείδου: Δείτε μερικές έξυπνες και απλές πρακτικές που ίσως δεν είχατε σκεφθεί, για να εξοικονομήσετε ελεύθερο χρόνο!

Επειδή ο χρόνος είναι... χρήμα, σας παρουσιάζουμε μερικές έξυπνες και πρακτικές συμβουλές για να τον... εξοικονομήσετε!

Επειδή ο χρόνος είναι... χρήμα, σας παρουσιάζουμε μερικές έξυπνες και πρακτικές συμβουλές για να τον... εξοικονομήσετε!


Φιλτράρετε τα e-mail σας.

Χρησιμοποιήστε mail filters, χαρακτηρίστε τα spam, ταξινομείστε αυτόματα τα εισερχόμενα στα ειδικά folders και σημειώστε τους σημαντικούς senders για να διεκπεραιώνετε πιο εύκολα την αλληλογραφία σας.

Βάλτε στόχους και ανταμοιβές.

Αν η ημέρα σας αρχίζει με καφέ και σερφάρισμα στο internet, τότε ξεκινάτε με “διάλειμμα”. Ουσιαστικά ανταμείβετε τον εαυτό σας χωρίς να έχετε καταφέρει κάτι ακόμα. Καλύτερα βάλτε μικρούς στόχους και ανταμείψτε τον εαυτό σας όταν τους πετύχετε.

Χρησιμοποιήστε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Μπορεί να μην έχουν την άνεση και την ιδιωτικότητα του αυτοκινήτου σας αλλά κερδίζετε χρόνο ετοιμάζοντας εργασίες και προσφορές στον υπολογιστή σας, διαβάζοντας τα emails σας και κάνοντας τα τηλεφωνήματά σας, αφού οδηγεί κάποιος άλλος.

Περιορίστε τα social media.

Σταματήστε να τσεκάρετε συνεχώς τι γίνεται στο Facebook. Περιορίστε τη χρήση των social media σε 5 λεπτά, 3 φορές την ημέρα: πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Σαν φάρμακο. Έτσι δεν θα χάνετε τίποτε από τη δράση αλλά ούτε και το χρόνο σας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ