Γκουίνεθ Πάλτροου 41- Κρις Μάρτιν 37 - Τίτλοι τέλους μετά από 10 χρόνια γάμου - Ποιος θα μοιραστεί την κοινή περιουσία τα 150 εκατ. $ και τα πέντε σπίτια! Φωτό αφιέρωμα ενός Χολιγουντιανού γάμου!

Η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάρλτροου και ο σύζυγός της Κρις Μάρτιν, μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος Coldplay, ανακοίνωσαν την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου.

Η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάρλτροου και ο σύζυγός της Κρις Μάρτιν, μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος Coldplay, ανακοίνωσαν την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου., αναφέρει η dailymail.co.uk


«Με τις καρδιές μας γεμάτες θλίψη αποφασίσαμε να χωρίσουμε», ανακοίνωσε το ζευγάρι μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα της Πάλτροου, Goop.com.


«Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ενώ αγαπιόμαστε πολύ, θα παραμείνουμε χώρια. Είμαστε, όμως και θα παραμείνουμε οικογένεια και αισθανόμαστε ότι είμαστε πιο κοντά από όσο ήμασταν ποτέ», αναφέρεται στην ανάρτηση.


Η Πάλτροου, 41 ετών και ο Μάρτιν, 37 ετών, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Δεκέμβριο του 2003 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Άπλ και τον Μόζες.



Όπως ανακοίνωσαν, οι δύο πρώην σύζυγοι θα «χωρίσουν αλλά θα φροντίζουν από κοινού τα παιδιά τους».



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Με μεγάλη μας λύπη αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ για περισσότερ οαπό ένα χρόνο μαζί ή χώρια να δούμε πως θα καταφέρναμε να παραμείνουμε μαζί. Τελικά ομώς φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι είναι προτιμότερο να χωρίσουμε, αλλά παραμένουμε ενωμένοι σαν οικογένεια γιατί ως γονείς πρώτα και πάνω από όλα είμαστε αφοσιομένοι στα δύο υπέροχα παιδιά μας. Ζητάμε σεβασμό στις δύσκολες αυτές προσωπικές μας στιγμές. Με αγάπη Γκουίνεθ και Κρις''.













Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ