Βασίλισσα Ματθίλδη-Δούκισσα Maria Teresa: Η απίθανη ολόλευκη τουαλέτα & το εξώπλατο floral φόρεμα - Ποιον σχεδιαστή επέλεξαν οι stylish royals;

Συνεχίζεται η κρατική επίσκεψη των royals του Λουξεμβούργου στο Βέλγιο

Σε ευχάριστο κλίμα συνεχίζεται η κρατική επίσκεψη του royal ζεύγους του Λουξεμβούργου, Δούκα Henri και Maria Teresa στο Βέλγιο.

Η Βασίλισσα Ματθίλδη και ο Βασιλιάς Φίλιππος υποδέχτηκαν τους καλεσμένους και τήρησαν όλα τα πρωτόκολλα.

Έτσι, η δεύτερη μέρα έκλεισε, στο πολιτιστικό κέντρο Flagey, με συναυλία και δεξίωση που προσέφεραν οι @philharmonie_lux.

Οι «Lëtzbuerger Philharmoniker» έδειξαν την πλήρη έκταση το ταλέντου τους σε έργα του Λουξεμβούργου συνθέτη Ivan Boumans και του George Gershwin, με τον Wayne Marshall να διευθύνει και να παίζει πιάνο.

Διαβάστε ακόμη: Έλαμψαν οι 2 βασίλισσες των Κάτω χωρών - Με αστραφτερή Armani τουαλέτα η Ματθίλδη, στα ροζ η Δούκισσα του Λουξεμβούργου (φωτό)

Τα φανταστικά royal looks

Όλα τα βλέμματα μαγνήτισαν οι υπέροκομψες θηλυκές παρουσίες της βραδιάς.

Η οικοδέσποινα Ματθίλδη έδειχνε απίθανη μέσα στην ολόλευκη τουαλέτα της με κλειστό λαιμό, μακρύ μανίκι και εφαρμοστή γραμμή που αναδείκνυε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Έφερε την υπογραφή @driesvannoten και κόστισε $2,543.

Δίπλα της η Μεγάλη Δούκισσα Maria Teresa δημιούργησε ένα ανοιξιάτικο outfit με floral μεταξωτό εξώπλατο φόρεμα από Oscar de la Renta αξίας, $19,968.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή και κάπως ασυνήθιστη για τέτοια events, καθώς συνήθως φοράνε μονόχρωμα σύνολα.

Διαβάστε ακόμη: Με τιάρες & επίσημες τουαλέτες για τις κυρίες & tuxedo για τους κυρίους, το Δουκάτο του Λουξεμβούργου οργάνωσε λαμπρή δεξίωση (φωτό)

Τα outfits της ημέρας

Κατά τη διάρκεια της ημέρας είδαμε διαφορετικά outfits που αξίζει να σχολιάσουμε.

Η 51χρονη Βασίλισσα επέλεξε total κόκκινο look, το οποίο αποτελούνται από midi φόρεμα του αγαπημένου της fashion brand, Natan Couture, σικ clutch, 12 ποντες γόβες @gianvitorossi κι ένα εξαιρετικό headband από @maison.fdelvigne.

Στα πράσινα εμφανίσθηκε η Maria Teresa με Natan Couture κουστούμι, του οποίου το σακάκι έκλεψε τις εντυπώσεις με τα πούπουλα που προεξείχαν στα μανίκια.

Ποιο σύνολο θα επιλέγατε εσείς;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ