Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η «απάτη» που έκανε στα νιάτα της – Έβαλε λάθος ημερομηνία γέννησης σε επίσημο έγγραφο - Πρόκειται να δημοπρατηθεί για 5.000 λίρες (φωτό)

Η πεισματάρα και "σκανδαλιάρα" Πριγκίπισσα!

Σχεδόν 30 χρόνια περίπου μετά τον θάνατο της Πριγκίπισσας Νταιάνα, αποκαλύφθηκε ένα ψέμα που χρησιμοποίησε για την πρώτη της δουλειά.

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα έβαλε εσκεμμένα το λάθος έτος γέννησης για να πιάσει την πρώτη της δουλειά ως νταντά σε πλούσιες οικογένειες.

Το ψέμα αυτό τώρα που αποκαλύφθηκε πρόκειται να δημοπρατηθεί και να αγγίξει πάνω από 5.000 λίρες σε δημοπρασία, σύμφωνα με την Daily Mail.

Διαβάστε ακόμα: Η άγνωστη αδερφή της Lady Diana - Ο γάμος της Sarah McCorquodale με γεωργό αντί του σημερινού Βασιλιά Καρόλου - Έμπιστη του γαμπρού συνέβαλε στο "συνοικέσιο"

Το συμβόλαιο από την Solve Your Problem Ltd, μια εταιρεία φροντίδας παιδιών για την ελίτ, κατατέθηκε από την πρώην πριγκίπισσα της Ουαλίας τον Μάιο του 1979, λίγες εβδομάδες αφότου μετακόμισε για πρώτη φορά στο Λονδίνο.

Η διεύθυνσή της σημειώθηκε ως Cadogan Place SW1, όπου έζησε προσωρινά πριν μετακομίσει στο δικό της διαμέρισμα στο Colherne Court στο Kensington λίγους μήνες αργότερα.

Η αίτηση αυτή είχε συμπληρωθεί χειρόγραφα και υπογραφεί από την «σκανδαλιάρα» Πριγκίπισσα Νταιάνα. 

Το έτος γέννησής της ήταν λανθασμένο, ως το 1960 αντί για το 1961.

Θα ήταν μόλις 17 ετών τον Μάιο του 1979, αλλά «λέγοντας ψέματα για την ηλικία της για να βρει τη δουλειά» οι νέοι εργοδότες της νόμιζαν ότι ήταν ήδη 18 ετών.

Το έγγραφο από την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Το κομμάτι χαρτί αναμένεται να πουληθεί για πάνω από 5.000 λίρες όταν βγει στο σφυρί στην Auctioneum Ltd στο Μπρίστολ μέσα στο μήνα.

Ο δημοπράτης Andrew Stowe είπε ότι το λάθος στην ημερομηνία γέννησης έγινε επίτηδες από την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«Πάντα έλεγαν στον πελάτη μας ότι αυτό γινόταν σκόπιμα, προκειμένου η πριγκίπισσα Νταϊάνα να φαίνεται μεγαλύτερη και επομένως πιο πιθανό να εξασφαλίσει μια δουλειά στο πρακτορείο, ή τουλάχιστον ένα υψηλότερο ποσοστό αμοιβής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα: Vintage Pic: H Πριγκίπισσα Diana & ο αδερφός της σε μια πολύ σπάνια φωτογραφία – Έτοιμοι για την πρώτη μέρα στο σχολείο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ