Elon Musk για την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα: «Η προοπτική της πληθυσμιακής κατάρρευσης είναι μια ωρολογιακή βόμβα & εθνική απειλή» (φωτό)

Ο δισεκατομμυριούχος παρεμβαίνει για το δημογραφικό.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Elon Musk έκανε retweet ένα άρθρο του Baxter Dmitry στην πλατφόρμα που στη λεζάντα της ανάρτησης έγραφε τα εξής:

«Η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα».

Ο αρθρογράφος στο κείμενο του τόνισε πως το δημογραφικό στην Ελλάδα εξελίσσεται σε εθνική απειλή, γιατί οι θάνατοι ξεπερνούν δραματικά τον ρυθμό γεννήσεων στη χώρα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Elon Musk αποκαλύπτει: Γιατί παίρνει κεταμίνη και πόσο συχνά τη χρησιμοποιεί – Τι προκαλεί η χημική ουσία στον εγκέφαλο (βίντεο)

«Η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά, οι θρομβώσεις και ο καρκίνος (μεταξύ και νέων ανθρώπων) αύξησαν τα ποσοστά θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες καταγράφουν το χαμηλότερο ποσοστό σε σχεδόν έναν αιώνα. Η προοπτική της πληθυσμιακής κατάρρευσης στην Ελλάδα είναι μια ωρολογιακή βόμβα και μια εθνική απειλή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Baxter Dmitry, ενώ παρέθεσε και μια σειρά από σχετικά γραφήματα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Έλον Μάσκ προειδοποιεί με κυνικότητα: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο – Αξίζει όμως το ρίσκο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ