Η Kaia Gerber για πρώτη φορά στο περίφημο "Tonight show" - Ο Jimmy Fallon έδειξε πορτραίτα που ποζάρει στην ηλικία των 10 ετών!

Η 22χρονη αντέδρασε γελώντας

Καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή του Jimmy Fallon, "The Tonight show" ήταν η Kaia Gerber.

Η κόρη της, Cindy Crawford, που ασχολείται επίσης με το modelling, βρέθηκε για πρώτη φορά στο διάσημο show και φυσικά στο κοινό ανάμεσα βρισκόταν η περήφανη μητέρα της.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η 22χρονη καλλονή αποκάλυψε εάν ήθελε από μικρή να ακολουθήσει αυτόν το δρόμο ενώ σε κάποια στιγμή ο παρουσιαστής "δοκίμασε" τις ικανότητες της στην υποκριτική.

«Θυμάμαι ότι λίγο πριν κάνω την πρώτη μου επίδειξη μόδας, με έβαλε να καθίσω μαζί με όλη την οικογένειά μου γύρω της και μου έπαιξε βίντεο με στιγμές από μοντέλα που πέφτουν», είπε η Kaia. «Νομίζω ότι αυτό είναι το χειρότερο σενάριο. Κι εγώ έλεγα ότι δεν ήξερα καν ότι μπορείς να πέσεις με τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αλλά χτύπα ξύλο, δεν έχω πέσει ποτέ».

Ο παρουσιαστής ρώτησε αν σχεδίαζε να γίνει από μικρή μοντέλο.

«Όχι, ήμουν εντελώς θεατρόφιλη», είπε η Kaia. «Δεν ξέρω αν γνωρίζετε για τις θεατρικές κατασκηνώσεις, αλλά αυτή ήταν η παιδική μου ηλικία. Στην πραγματικότητα άρχισα να ασχολούμαι με το θέατρο και την υποκριτική και η πρώτη μου δουλειά ήταν ο Μάγος του Οζ, στο κοινοτικό θέατρο. Έκανα το δέντρο νούμερο 2. Ήμουν τόσο απογοητευμένη γιατί ήθελα τον ρόλο που κάθε νεαρό κορίτσι ονειρεύεται να έχει, το δέντρο νούμερο ένα».

Διαβάστε ακόμη: Η 57χρονη Cindy Crawford & η 22χρονη Kaia Gerber είναι ολόιδιες! Λευκό business chic outfit για τη μαμά, καφετί φόρεμα για την κόρη

Στη συνέχεια, ο Jimmy Fallon μοιράστηκε μια φωτογραφία της Kaia με τον πρώτο της ρόλο, αλλά και μία να ποζάρει για την πρώτη της δουλειά ως μοντέλο για τον junior Versace, όταν ήταν μόλις δέκα ετών.

Έπειτα ο παρουσιαστής εξήρε τις ικανότητες του νεαρού μοντέλου στην υποκριτική, λέγοντας πως ήταν πολύ καλή στο Palm Royale, όπου υποδύθηκε τη Mitzi, με την Kaia Gerber, να αποκαλύπτει πως διάβαζε για τον ρόλο με τη μητέρα της.

«Οι γονείς μου ήρθαν να με επισκεπτούν και αντί να κάνουμε βόλτες και να βλέπουμε αξιοθέατα, έκανα πρόβα. Η μαμά μου έκανε θαυμάσια το ρόλο της Kristen και ο κύκλος κλείνει με το γεγονός ότι είναι εδώ μαζί μου απόψε», είπε η Kaia.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ