Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο - Διάθεση επικοινωνίας, όρεξη για βόλτες & επαφές με άλλους

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο του Υδροχόου κι από τη μια μας δίνει έμπνευση, διάθεση επικοινωνίας και όρεξη για βόλτες και επαφές με τους άλλους στην καθημερινότητα μας κι από την άλλη τα δυο τετράγωνα που σχηματίζει στη διάρκεια της μέρας αρχικά με τον Ουρανό και στην πορεία με τον Δία δημιουργούν μεγαλύτερη νευρικότητα, απρόοπτα, τάση να έχουμε το ανικανοποίητο και να δοκιμάζουμε διαφορετικά πράγματα μέσα στη μέρα. Οι σκέψεις μας θα τρέχουν και η ενέργεια μας θα είναι διάσπαρτη με αποτέλεσμα να μη μπορούμε εύκολα να συγκεντρωθούμε μόνο σε μια δουλειά. Βέβαια οι τυχεροί που δεν εργάζονται σήμερα δεν θα έχουν πρόβλημα με αυτές τις επιρροές αλλά όσοι βιάζεστε να τελειώνετε με δουλειές και υποχρεώσεις προσπαθήστε λίγο παραπάνω να είστε συγκεντρωμένοι και να μην αποσπάται η προσοχή σας σε πολλά και διάφορα. Σήμερα ο Πλούτωνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, υπενθυμίζοντας μας ότι οι ουσιαστικές αλλαγές δεν συμβαίνουν σε μια στιγμή ούτε από τη μια μέρα στην άλλη. Είναι μια αργή και επίπονη διαδικασία να καταφέρουμε να μεταμορφωθούμε σε αυτό που ονειρευόμαστε να είμαστε. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε συνδυασμό με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα που ξεκινά από σήμερα στο ίδιο ζώδιο στρέφουν την προσοχή σας στους φίλους, τον κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο αλλά και στους στόχους σας. Φέτος ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο όπου και θα παραμείνει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου και κατόπιν θα οπισθοχωρήσει ανάδρομος στον Αιγόκερω και τον τομέα της καριέρας μέχρι τις 11/10. Στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του στον Υδροχόο έχετε να σκεφτείτε θέματα που αφορούν είτε τους ανθρώπους που θεωρείτε φίλους σας είτε τους συνεργάτες ή τις όποιες ομάδες ανθρώπων συμμετέχετε ή ηγείστε αλλά και τους αληθινούς σας στόχους. Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου μπορεί να κάνετε τα αναθεωρήσεις σας. Ίσως κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους συνδέεστε πρέπει να βγουν από το κάδρο της ζωής σας ώστε να μπουν άλλοι πιο υποστηρικτικοί. Από την άλλη ίσως ένας επαγγελματικός στόχος σας να θέλει τροποποιήσεις προκειμένου να επιτευχθεί ή να προχωρήσετε σε κάτι άλλο χωρίς να χάνετε περαιτέρω χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της μέρας σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα που γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία σε αυτό το ζώδιο σας βάζουν σε σκέψεις αναφορικά με τα θέματα των επαγγελματικών και της καριέρας σας. Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου που θα παραμείνει ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο ο πλανήτης των ριζικών αλλαγών σας προτρέπει να επαναξιολογήσετε τους σημαντικούς επαγγελματικούς σας στόχους. Είναι η στιγμή να δείτε αν η δουλειά σας, πέραν του βιοπορισμού σας προσφέρει βαθιά ικανοποίηση ή απλώς αποτελεί πλέον άλλη μια βαρετή ρουτίνα της καθημερινότητας σας. Καθώς εκπροσωπείτε το πιο σταθερό από τα ζώδια πολλές φορές μπερδεύετε την σταθερότητα με την ευτυχία. Από την άλλη ίσως συνειδητοποιείτε τώρα ότι το να επιτύχετε σε ένα επαγγελματικό στόχο είναι αρκετά πιο σύνθετο σε σχέση με το πως το φανταζόσασταν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της μέρας παραπέμπει σε ταξίδια, επαφές και επικοινωνία. Ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει ένα ταξιδάκι για το Πάσχα μια βόλτα για να αλλάξετε παραστάσεις πάντα φτιάχνει τα κέφια σας. Σήμερα ο Πλούτωνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου ενώ η ανάδρομη πορεία του στη συνέχεια θα συνεχιστεί στον Αιγόκερω. Μέχρι τον Σεπτέμβριο καλείστε να αναθεωρήσετε τις ίδιες σας τις ιδέες, πεποιθήσεις, αντιλήψεις, «πιστεύω» και να δείτε τι αξίζει να διατηρήσετε και τι πρέπει να αλλάξετε στον τρόπο που σκέφτεστε και επικοινωνείτε  με τους άλλους. Ακόμη θα δείτε με ένα διαφορετικό τρόπο πράγματα που ξεκινήσατε είτε αφορούν σπουδές, επαγγελματικά πρότζεκτ και τι αλλαγές χρειάζεται να υιοθετήσετε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ