Vintage Ava Gardner: Η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου με 10 ονειρεμένα ρούχα στην ταινία «Ξυπόλητη Κοντέσσα» - Φοριούνται και σήμερα (βίντεο)

Διαχρονική και αριστοκρατική!

H Ava Gardner ήταν Αμερικανίδα ήταν ηθοποιός του κινηματογράφου, η οποία κυριάρχησε στην μεγάλη οθόνη από τα 50ως τα 90s.

Η σταρ του Hollywood κατά τη διάρκεια της καριέρας της έλαβε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, ενώ θεωρείται από πολλούς μία από τις ομορφότερες παρουσίες που πέρασαν ποτέ από τη μεγάλη οθόνη.

Η «Ξυπόλυτη Κοντέσσα» ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. 

Υποδυόμενη την αριστοκράτισσα φόρεσε μία σειρά από τις ωραιότερες και πιο κομψές τουαλέτες και γενικότερα ρούχα, όπως μόνο εκείνη θα μπορούσε!

Δείτε τις εμφανίσεις της στην ταινία:

Διαβάστε ακόμα: 50 μυθικά ζευγάρια μας εμπνέουν για τον Άγ. Βαλεντίνο - Η Γκρέις Κέλι & ο Ρενιέ - Η Τζάκι & ο Κένεντι - Ο Φρανκ Σινάτρα & η Άβα Γκάρντνερ - Η Μονρόε & ο Μίλερ - Η Μελίνα & ο Ντασέν (φώτο)

Τα περισσότερα από αυτά, αν όχι όλα φοριούνται ως σήμερα.

Η μόδα έτσι και αλλιώς "κινείται" σε κύκλους.

Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου την έχει κατατάξει 25η στη λίστα με τις 25 λαμπρότερες σταρ της ιστορίας του σινεμά και όχι αδίκως!

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Όταν ο ίδιος ο Christian Dior έκανε πρόβα σε φουστάνι με την Ava Gardner, την τότε καλλονή των καλλονών, το 1957 (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ