Η Salma Hayek ορκίζεται σε αυτήν την κρέμα για την αντιγήρανση - Την λένε tepezcohuite face cream & κοστίζει μόνο 13,90 δολάρια - Έτσι δεν κάνει botox & fillers (φωτό)

«Δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω»

Δύο πράγματα αναρωτιέται κάνεις όταν αντικρύζει την εκρηκτική Salma Hayek

Πως γίνεται να είναι τόσο ταλαντούχα και πως παραμένει τόσο κουκλάρα και νεανική.

Για το δεύτερο, επακόλουθη είναι και η ερώτηση αν κάνει Botox.

Η φήμη αυτή, ήταν τόσο διαδεδομένη που μίλησε σε συνέντευξή της στο Town and Country, λέγοντας: «Δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω». 

Αλλά αποκάλυψε σε μια άλλη συνέντευξη ότι ορκίζεται σε ένα ελάχιστα γνωστό φάρμακο για να διατηρήσει τη νεανική της λάμψη.

instagram

Η Salma Hayek αποκάλυψε το μυστικό της ομορφιάς της. «Χρησιμοποιώ ένα συστατικό που ονομάζεται tepezcohuite και χρησιμοποιείται στο Μεξικό για θύματα εγκαυμάτων επειδή αναγεννά πλήρως το δέρμα».

Η Crema de Tepezcohuite κοστίζει μόνο 13,90 δολάρια.

Η Indio Papago Crema de Tepezcohuite είναι μια ισχυρή αντιγηραντική κρέμα γεμάτη με βιταμίνη Ε και κολλαγόνο για βέλτιστα αποτελέσματα. 

Σύμφωνα με το The Derm Review, «υποστηρίζεται ότι ο φλοιός έχει εξαιρετικά ισχυρές αναγεννητικές ικανότητες και μπορεί να θεραπεύσει τα εγκαύματα προωθώντας την επούλωση και την ανάπτυξη υγιούς δέρματος. Οι ιδιότητες περιποίησης της επιδερμίδας του Tepezcohuite προέρχονται από την υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά στο φλοιό του».

Διαβάστε ακόμα: Η Salma Hayek με σούπερ σέξι look - Απίθανο Alexander McQueen κοστούμι & εκρηκτικό μπούστο! (φωτό-βίντεο)

Σύμφωνα με τη μάρκα, εφαρμόζετε αυτήν την κρέμα τη νύχτα με τα δάχτυλά σας σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό σας.

Μπορείτε να την βρείτε στο Amazon.

Διαβάστε ακόμα: Τα κορίτσια τραβούν selfies: Salma Hayek & Kim Kardashian μαζί στην πρώτη σειρά των επιδείξεων - Μαντέψτε ποια βγάζει τις καλύτερες φωτό (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ