Ανατροπή στον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου: Ποια είναι τα στοιχεία που δείχνουν «εγκληματική» ενέργεια - Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της (βίντεο)

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας», τονίζει ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης

Η  Μαίρη Χρονοπούλου έπεσε στις αρχές Οκτωβρίου του 2023 μέσα στο σπίτι της, χτύπησε στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγες μέρες μετά πέθανε. Αυτό γνωρίζαμε έως τώρα, όμως οι αποκαλύψεις και η έρευνα που κάνει το τμήμα εγκλημάτων στη ΓΑΔΑ φέρνει ανατροπή.

Στα ερωτήματα που υπάρχουν αναφορικά με τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου αναφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/3) ο δικηγόρος της ηθοποιού υπογραμμίζοντας ότι έχει στείλει αίτημα προς την εισαγγελέα Πρωτοδικών με σκοπό να ερευνηθεί ξανά η υπόθεση.

Ο Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, μίλησε στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» και εξήγησε τους λόγους που τον έχουν οδηγήσει να πιστεύει ότι ενδέχεται να κρύβεται και κάτι άλλο πίσω από τον θάνατό της.

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση. Δυστυχώς, τώρα αρχίζει και πέφτει φως μετά την εισαγγελική παραγγελία. Τώρα πήγε η υπόθεση στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Περιουσίας. Υπάρχει και το κομμάτι της περιουσίας που πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποια εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν βρέθηκε τίποτα, ούτε κοσμήματα κι ούτε χρήματα», είπε ο δικηγόρος.

Διαβάστε ακόμα: Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός, Μαίρη Χρονοπούλου σε ηλικία 90 ετών - Νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό έπειτα από χτύπημα στο κεφάλι (βίντεο)

«Επιπλέον, ένα περίεργο γεγονός είναι ότι στην απογραφή που έγινε κατόπιν δικής μας αίτησης στο Ειρηνοδικείο, η απογραφή αυτή εκτίμησε ότι τα ακίνητα της Μαίρης έχουν αξία 4.565 ευρώ για την ακρίβεια», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμα: Διάρρηξη στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου – Ο συναγερμός αφαιρέθηκε βίαια και τον έριξαν σε ένα κουβά με νερό, προκαλώντας βραχυκύκλωμα

Όσον αφορά τα περιστατικά του τραυματισμού της ηθοποιού ο δικηγόρος ανέφερε: «Θα πρέπει να ανακριθούν οι τραυματιοφορείς και να μας πουν τι είδαν. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν ρίχνει φως στις συνθήκες τραυματισμού, λέει απλώς ότι ο θάνατος οφείλεται στο αιμάτωμα που δημιουργήθηκε λόγω του τραύματος. Δεν αναφέρει πώς τραυματίστηκε». Μάλιστα, τόνισε: «Κανείς δεν μας έχει απαντήσει πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της».


Ο Δημήτρης Χατζημιχάλης κλείνοντας ισχυρίστηκε ότι εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας που προσκόμισε νέα στοιχεία στην εν λόγω υπόθεση.

Διαβάστε ακόμα: Η FinosFilm αποχαιρετά τη Μαίρη Χρονοπούλου: "Κάθε απώλεια στοιχίζει - Κάποιοι αποχαιρετισμοί γρατζουνάνε περισσότερο" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ