Στέφανος Τσιτσιπάς και David Beckham μαζί: Η «ροζ» εμφάνιση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα με τον superstar του ποδοσφαίρου (φωτό)

Συνάντηση κορυφής!

Το αγαπημένο νεανικό ζευγάρι του αθλητισμού Paula Badosa και Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον superstar ου ποδοσφαίρου David Βeckham.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Inter Miami CF (@intermiamicf)

Aν και αποκλείστηκαν πρόωρα από το Miami Open, o Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa παραμένουν στην Φλόριντα περνώντας χρόνο μαζί. 

Aφού έμειναν στην αμερικανική πολιτεία, αποφάσισαν να εντάξουν στις δραστηριότητες τους μια συνάντηση με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ίντερ Μαϊάμι.

Διαβάστε ακόμα: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποδέχτηκε το 2024 στο Σίδνεϊ - Με τραγούδια & Κωνσταντίνο Αργυρό απόλαυσε το πρώτο δείπνο της χρονιάς! (φωτό - βίντεο)

Το ζευγάρι συναντήθηκε με παίκτες του συλλόγου, όπως οι Jordi Alba και Leonardo Campana και Sergio Busquets, καθώς και τον ιδιοκτήτη της ομάδας και γόη David Beckham με τον οποίον φωτογραφήθηκαν με μπλούζες της Ίντερ Μαϊάμι.

Διαβάστε ακόμα: 26 ετών έγινε η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα - Η ιδιαίτερη τούρτα ... (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ