Ο Kay έκοψε τελείως το σεξ και θησαύρισε! Από τις 5 φορές την ημέρα πέρασε στην αγαμία, συγκεντρώθηκε στην δουλειά του & έβγαλε λεφτά

Μέσα σε 18 μήνες!

Εάν κάποιος σας έλεγε ότι μπορείτε να βγάλετε λεφτά με το να κόψετε το σεξ θα το κάνατε;

Ο Somesh Kay το τόλμησε και δεν έχασε.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος Ινδός που μένει στην Αυστραλία τώρα έγινε πάμπλουτος σε λίγους μήνες και αιτία ήταν η αποχή του από την πράξη.

Από τις πέντε φορές την ημέρα σύμφωνα με την «NY Post» πέρασε στην αγαμία.

Τον Νοέμβριο του 2018, αποφάσισε να απεξαρτηθεί από το σεξ, εμπνευσμένος από ένα βιβλίο αυτοβοήθειας που γράφτηκε το 1937. «Έκανα ένα διάλειμμα από το σεξ για να επικεντρωθώ στην επιχείρησή μου, αφού διάβασα το βιβλίο του Ναπολέοντα Χιλ “Σκέψου και γίνε πλούσιος”», εξήγησε ο Kay σε συνέντευξή του στο Kennedy News.

"Ο συγγραφέας αναφέρει σε κάποιο σημείο: ‘Αν είσαι εθισμένος στο σεξ δεν θα μπορέσεις ποτέ να αναπτυχθείς και να κάνεις κάτι σημαντικό στη ζωή σου’. Το βιβλίο γράφτηκε πριν από 100 χρόνια, οπότε σκέφτηκα ότι εάν έχει δουλέψει όλα αυτά τα χρόνια για κάποιους, πρέπει να δουλέψει και για μένα.", προσθέτει.

He studied everyday for years before his success.

Somesh with his father, who encouraged him to move overseas.

«Στην Ινδία, έκανα σεξ πέντε φορές την ημέρα», δήλωσε και παραδέχτηκε ότι ήταν «εθισμένος στο σεξ, με πάρα πολλή ενέργεια».

Θέλοντας να ξεκινήσει μία νέα ζωή στην Αυστραλία, έμεινε για λίγο διάστημα άστεγος αφού ξόδεψε όλα τα χρήματά του για να βγάλει βίζα.

Παράλληλα, χρησιμοποίησε τα δωρεάν βιβλία και το Wi-fi των εμπορικών κέντρων για να μελετήσει τις χρηματιστιακές αγορές και το trading (αγοραπωλησίες) μετοχών.

«Σε εκείνη τη στιγμή της ζωής μου, δεν είχα τίποτα να χάσω, βρισκόμουν σε μια νέα χώρα, δεν είχα πολλά χρήματα και δεν μιλούσα αγγλικά», είπε στη συνέντευξή του.

«Αυτό που συμπέρανα ήταν το εξής», λέει: «Όταν οι άλλοι φοβούνται, τότε αγοράζεις, όταν είναι άπληστοι, τότε πουλάς».

«Στα τέλη του 2020 είχα βγάλει περίπου 1,3 εκατομμύρια δολάρια», δήλωσε ο ίδιος.

Εντωμεταξύ, στα μισά εκείνης της χρονιάς, αποφάσισε να σπάσει τον όρκο της αγαμίας του αφού γνώρισε την Χόλι, η οποία είναι σήμερα η σύζυγός του.

«Όλοι θέλουν να πάνε στον παράδεισο, αλλά κανείς δεν θέλει να πεθάνει», δήλωσε ο Kay. «Αυτή η φράση άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο έβλεπα τα πράγματα. Όλοι θέλουν χρήματα, να ζήσουν σε ένα καλό σπίτι, αλλά κανείς δεν θέλει να δουλέψει».

«Αν θέλεις να πας στον παράδεισο, πρέπει να είσαι πρόθυμος να πεθάνεις γι’ αυτό», πρόσθεσε. «Επίσης, μην κάνεις σεξ για να μπορείς να συγκεντρωθείς στη δουλειά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ