"Έφυγε" από τη ζωή η ηθοποιός Καλή Καλό σε ηλικία 98 ετών - Η τελευταία της συνέντευξη & οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε (βίντεο)

Πρωταγωνίστρια των δεκαετιών 40', 50' κι 60'

Σε ηλικία 98 ετών έφυγε από τη ζωή η Καλή Καλό.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της ηθοποιού έκανε γνωστή ο Σπύορς Μπιμπίλας με μία ανάρτηση του στα social media.

"Εφυγε πριν λίγο, απο κοντά μας, σημερα που ειναι η μερα της γυναικας,  η υπέροχη Καλή Καλό η πρωταγωνίστρια της επιθεώρησης των δεκαετιών 40 50 60 με την τόσο πολυτάραχη ζωή σημαδεμένη από συγκλονιστικά γεγονότα όπως η ίδια αναφέρει στην αυτοβιογραφία της "όσα πήρε ο άνεμος",με κοινωνικούς αγώνες,αγωνιστρια της Αριστεράς με εντονη συνδικαλιστική δράση στο σωματειο των  ηθοποιών και στο Τασεη.. Το τελευταιο δεκαμηνο με ενεργειες του ΤΑΣΕΗ κι εμου προσωπικά που με τιμησε με την φιλία της μεταφέρθηκε στο γηροκομείο αθηνών όπου ολο το  προσωπικό την περιποιήθηκε απο την πρωτη στιγμή  με  πολλη αγάπη και φροντίδα και για αυτό τους ευχαριστούμε θερμά μέσα από την καρδιά μας για όλο το κοινωνικό έργο που επιτελούν με τόση ευθύνη.. Καλό ταξίδι γλυκειά Καλή μου...", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, λίγες μέρες νωρίτερα ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε αναφέρει σε συνέντευξη του για τις δύσκολες ώρες που περνούσε η εκλιπούσα στο Γηροκομείο Αθηνών.


Πλήρης ημερών έφυγε σε ηλικία 98 χρόνων η ηθοποιός Καλή Καλό, καθώς ήταν γεννημένη το 1926. 

Η ηθοποιός ήταν πρωταγωνίστρια των δεκαετιών 40, 50 και 60 και τους τελευταίους μήνες ζούσε στο Γηροκομείο Αθηνών ενώ είχε και πολιτική δράση καθώς ήταν μέλος του ΚΚΕ και μάλιστα είχε γνωρίσει και την εξορία στην Ικαρία. 


Πριν από 2 περίπου μήνες η ηθοποιός έδωσε την τελευταία της συνέντευξη στο ΕΡΤNews και στην εκπομπή Prime.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ