Χαμός μέσα στο Μπάκιγχαμ: Τσακώθηκαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Βασίλισσα Καμίλα – Η μητριά εγκατέλειψε τα καθήκοντά της και πήγε διακοπές (βίντεο)

Το Παλάτι σε... κρίση

Αξιομνημόνευτα είναι τα όσα συμβαίνουν στο Παλάτi του Μπάκιγχαμ τον τελευταίο μήνα. Ο Βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο, κάνει θεραπείες και απέχει από τα καθήκοντά του, η πριγκίπισσα Κέιτ αναρρώνει μετά από σοβαρή επέμβαση, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν πήγε όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και τώρα η βασίλισσα Καμίλα πάει διακοπές.

Η απουσία του βασιλιά Καρόλου φέρνει τα βάρη στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, όμως φέρνει και κόντρες. Και μάλιστα ο διάδοχος περιγράφεται στον διεθνή Τύπο ως ένας άνθρωπος με αρκετά ισχυρή άποψη που δεν συγχωρεί εύκολα.

Θεωρείται ότι είναι αυτός που εμποδίζει την επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι στο Παλάτι. Τώρα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να ήρθε σε αντιπαράθεση με ένα ακόμη μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, την βασίλισσα Καμίλα.

Δείτε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Επιτέλους, η πρώτη δημόσια εμφάνιση της επόμενης Βασίλισσας μετά την εγχείρηση – «Είναι σε καλή φάση ανάρρωσης» τονίζουν οι ειδικοί (φωτό & βίντεο)

Η απόφαση της βασίλισσας να πάρει μία εβδομάδα άδεια σε μία δύσκολη περίοδο για την βασιλική οικογένεια, που προσπαθεί να ανταποκριθεί στις δημόσιες δεσμεύσεις του θεσμού, προκάλεσε έκπληξη.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος: Σε πολύ άσχημη κατάσταση η υγεία του – Ετοιμάζει το σχέδιο διαδοχής – Στο επίκεντρο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ – Εκτός «παιχνιδιού» ο Χάρι (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Τρικυμία στο Buckingham: Οι συνεχείς απουσίες του Ουίλιαμ και το απολωλός πρόβατο Χάρι στην Αμερική (βίντεο)

Έτσι προκλήθηκε η εύλογη απορία γιατί η βασίλισσα Καμίλα επέλεξε αυτό το χρονικό διάστημα να πάρει άδεια και να απέχει από τα καθήκοντα της. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η απόφαση ελήφθη όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συγκρούστηκε με την Καμίλα και αποφάσισε να μην εμφανιστεί στο μνημόσυνο για τον νονό του και τέως βασιλιά Κωνσταντίνο στο Ουίνδσορ.

Τότε ήταν που η βασίλισσα αποφάσισε να πάρει άδεια μίας εβδομάδας και να απέχει από το προσκήνιο. 

Διαβάστε ακόμα: Η Βασίλισσα Καμίλα έπαθε burnout! Φεύγει στο εξωτερικό για διακοπές & χαλάρωση - Αναλαμβάνουν ο Γουίλιαμ & η πριγκίπισσα Άννα (βίντεο)

Γι’ αυτό πλέον το βάρος των καθηκόντων πέφτει στον διάδοχο του θρόνου και την αδελφή του βασιλιά Καρόλου, την πριγκίπισσα Άννα.

Τώρα αρκετοί εικάζουν ότι αυτή είναι μία καλή ευκαιρία για τον πρίγκιπα Άντριου να επιστρέψει ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας μετά την συμμετοχή του στο σεξουαλικό σκάνδαλο με τον χρηματιστή Τζέφρι Επστάιν

Για την επαναφορά του πρίγκιπα Άντριου στα βασιλικά καθήκοντα πηγή από την βασιλική αυλή ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συμβεί. «Έχει δύο ευκαιρίες… καμία και καμία απολύτως», ανέφερε η πηγή.

Διαβάστε ακόμα: «Scoop»: Τον πρίγκιπα Άντριου υποδύεται ο Ρούφους Σιούελ & η Τζίλιαν Άντερσον την κοπέλα που τον κατήγγειλε για ανάρμοστη συμπεριφορά - Εκείνη ήταν 17 ετών τότε

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ