Ο Simon Porte Jacquemus γράφει ιστορία - Πήρε το ίδιο βραβείο με αυτό που είχαν κατακτήσει ο Christian Dior & η Madame Coco Chanel (φωτό & βίντεο)

Είναι πολύ πιο μπροστά από την εποχή του, ο σχεδιαστής!

Τα Βραβεία Neiman Marcus για Διακεκριμένες Υπηρεσίες στον Τομέα της Μόδας είναι μία ετήσια τελετή βραβείων, που απονέμονται σε σχεδιαστές μόδας από όλον τον κόσμο, που δημιουργήθηκε το 1938 από τους Carrie Marcus Neiman και Stanley Marcus. 

Χθες ήταν η βραδιά του Γάλλου σχεδιαστή Jacquemus, καθώς κέρδισε ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της τελετής, το βραβείο της "Καινοτομίας στον χώρο της Μόδας".

Είναι μία πραγματικά σημαντική στιγμή για την καριέρα του υπέροχου αυτού σχεδιαστή, καθώς με το ίδιο βραβείο έχει διακριθεί παλαιότερα ο Christian Dior και η Madame Coco Chanel.

O Simon Porte Jacquemus, δήλωσε συγκινημένος και περήφανος για αυτή του την κατάκτηση.

Ο Simon Porte Jacquemus είναι ένας Γάλλος σχεδιαστής μόδας και ιδρυτής του οίκου μόδας Jacquemus.

 Γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 1990 στο Brame-Bramejouls, ένα μικρό χωριό στη νότια Γαλλία. Ξεκίνησε την καριέρα του στη μόδα σε νεαρή ηλικία και, με την πάροδο του χρόνου, κατάφερε να κερδίσει αναγνώριση για τον καινοτόμο σχεδιασμό του.

Διαβάστε ακόμα: Animal print πανωφόρια για να ανανεώσετε τη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα: Παλτό, faux γούνες ή μπουφάν (φωτό)

Ο οίκος Jacquemus γνωρίζει επιτυχία για τα μοντέρνα, μινιμαλιστικά, και πρωτοποριακά σχέδιά του.

instagram
Η αισθητική του Jacquemus συχνά επικεντρώνεται στη γαλλική ευαισθησία και τη Μεσογειακή επιρροή, προσφέροντας έναν φρέσκο, καλοκαιρινό και μοντέρνο ύφος. 

Τα βραβεία αναλυτικά: 

Maria Grazia Chiuri, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior -  Neiman Marcus Award for Distinguished Service in the Field of Fashion.

Daniel Roseberry, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Schiaparelli - Neiman Marcus Award for Creative Impact in the Field of Fashion

Simon Porte Jacquemus, ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Jacquemus - Neiman Marcus Award for Innovation in the Field of Fashion

Διαβάστε ακόμα: Το κορυφαίο ισπανικό brand Loewe, έκανε πρωταγωνίστρια της καμπάνιας την 88χρονη εμβληματική ηθοποιό Μάγκι Σμιθ (φωτό - βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ