Top Woman, η Ειρήνη Θαλασσέλη: Ακούραστη αγρότισσα & μητέρα 7 παιδιών - Οργώνει χωράφια με δεξιοτεχνία και οδηγεί τρακτέρ - «Δεν τα παρατάω, ειδικά όταν βλέπω τα χαμόγελα των παιδιών μου»

Μια γυναίκα πρότυπο!

Η Ειρήνη Θαλασσέλη ζει στην Λέσβο με την οικογένεια της.

Η γυναίκα αυτή είναι 40 ετών, έχει ήδη 7 παιδιά και δουλεύει όλη μέρα. 

Είναι αγρότισσα, οργώνει το χωράφι της και οδηγεί με δεξιοτεχνία το τρακτέρ της.

Αυτή η δουλειά έχει πολλές δυσκολίες και υποχρεώσεις και αν και είναι χειρωνακτική και ανδροκρατούμενη, η Ειρήνη μας αφήνει άναυδους, με το πείσμα και την εργατικότητα της.

«Είμαι σε όλα και στα παιδιά μου και στο σπίτι, την ώρα που λείπουν τα παιδιά είμαι στα χωράφια και όταν είναι, είμαι εκεί για να τα φροντίσω. Βάζω στόχους και τα καταφέρνω. Είναι δύσκολο αλλά παίρνω δύναμη από τα παιδιά μου και τον σύζυγο μου που βοηθάει. Ο άνδρας μου είναι δίπλα μου και με βοηθάει σε ότι κάνω», όπως λέει στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3.


Διαβάστε ακόμα: Top Woman η Ιρανή Απαμέχ Σενάουερ: Έγινε “Miss Germany” σε ηλικία 39 ετών - Είναι αρχιτέκτονας & μητέρα 2 παιδιών (φωτό & βίντεο)

Δεν τα παρατάει, ειδικά όταν βλέπει τα χαμόγελα των παιδιών της όπως η ίδια αναφέρει.

Μία γυναίκα πρότυπο, πραγματικά!

Στο πλάι της έχει και έναν άντρα που την υποστηρίζει ό,τι και αν συμβεί.

Διαβάστε ακόμα: Top Woman, η Eva Longoria: Την ψήφισε το περιοδικό «USA ΤODAY» ως Γυναίκα της χρονιάς – Δηλώνει περήφανη η ηθοποιός (φωτό & βίντεο)

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ