Vintage pic: Μικρή Πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον αδερφό & την μητέρα τους – Η απίστευτη ομοιότητα με την εγγονή της Σάρλοτ (φωτό & βίντεο)

Σαν δυο σταγόνες νερό μοιάζουν!

O μικρός αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσάρλς Σπένσερ έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Μοιράστηκε μία vintage φωτογραφία του ίδιου με την Νταϊάνα  και την μητέρα τους σε πολύ μικρή ηλικία.

Η φωτογραφία αυτή ξετρέλανε τους fans των royals.

Στην φωτογραφία φαίνεται η πριγκίπισσα Νταϊάνα στην ηλικία των 5 ετών με τα ξανθά μαλλάκια της να χαμογελάει.

Πάνω σε μία κούνια είναι και ο μικρός Τσαρλς που όπως γράφει στην λεζάντα είναι στην ηλικία των 3 ετών τότε.

Τα δύο παιδιά παρακολουθούσε η μητέρα τους, Φράνσις Κιντ, η οποία ήταν τότε 31 ετών.

«Η μητέρα μου, η Νταϊάνα και εγώ, το 1967. Θα ήμουν 3 και η Νταϊάνα 5 ή 6. Μου αρέσει πόσο χαρούμενος φαίνεται ο καθένας μας. Σε αυτό το στάδιο της ζωής μου, η μητέρα μου μού έδωσε το παρατσούκλι "Buzz", γιατί έβλεπε ότι είχα την ατελείωτη ενέργεια μιας μάλλον χαρούμενης και πολυάσχολης μέλισσας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο λόγος που ξετρέλανε τον κόσμο αυτή η φωτογραφία ήταν η απίστευτη ομοιότητα της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τη Σάρλοτ

Πολλοί φαν έσπευσαν να επισημάνουν την απίθανη ομοιότητα της Νταϊάνα με την εγγονή που δεν γνώρισε ποτέ, την κόρη του γιου της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, Σάρλοτ.

Ένα άτομο έγραψε: «Η Νταϊάνα μοιάζει ακριβώς με τη Σάρλοτ. Μεγάλη ανάμνηση!» Ένας άλλος είπε: «Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα. Η Σάρλοτ μοιάζει ακριβώς με τη γιαγιά της, την πριγκίπισσα Νταϊάνα».

Διαβάστε ακόμα: Έφυγε από την ζωή ξαφνικά η 38χρονη κόρη της άλλοτε αρραβωνιαστικιάς του Dodi Al Fayed – Η τραγική μοίρα του τελευταίου έρωτα της πριγκίπισσας Diana (φωτό & βίντεο)

Κάποιος άλλος έγραψε: «Νομίζω ότι η Σάρλοτ είναι ένας συνδυασμός της βασίλισσας Ελισάβετ και της πριγκίπισσας Νταϊάνα». Ένας ακόμη ανέφερε: «Μπορείτε πραγματικά να δείτε την πριγκίπισσα Σάρλοτ στην Νταϊάνα σε αυτή τη φωτογραφία!!».

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας εντοπίζουν την ομοιότητα των δύο, καθώς πολλοί θεώρησαν ότι η Σάρλοτ έμοιαζε με την αείμνηστη γιαγιά της στη στέψη του βασιλιά Καρόλου, πέρυσι.

Διαβάστε ακόμα: Οι πρώτες μέρες της πριγκίπισσας Κέιτ πίσω στην οικογένεια της - Έτσι γιόρτασαν τα γενέθλια της μητέρας της, Κάρολ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ