Αντώνης Σρόιτερ: «Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε ζήσει ότι χειρότερο μπορούσαμε - Αν τα έβαζα μέσα μου, θα ήμουν στο τρελοκομείο»

Ο Αντώνης Σρόιτερ μιλά για τα επαγγελματικά του, το Γιώργο Νταλάρα, τον Πάνο Βλάχο, τα block και την Ελληνική TV

O Αντώνης Σρόιτερ σε μια συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Fay’s Time». 

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha αναφέρθηκε στην καριέρα του, στις συμπεριφορές του παρελθόντος στα δημοσιογραφικά γραφεία αλλά και σε κάποιες δηλώσεις του που παρεξηγήθηκαν.

«Θα είμαι και του χρόνου στον Alpha. Αλλάζουν πολλά στη δουλειά μας με το διαδίκτυο. Μπορεί να ασχοληθώ στον ελεύθερό μου χρόνο. Δεν είμαι χομπίστας. Χομπίστες είναι όσοι έχουν λύσει τα οικονομικά τους προβλήματα», δήλωσε.

«Πολύ μικρός ήθελα να γίνω σκουπιδιάρης, μετά ήθελα να γίνω οδηγός ταξί και μετά μπασκετμπολίστας, δυστυχώς για την δημοσιογραφία ασχολήθηκα με αυτήν», πρόσθεσε.

«Είχα συνεργαστεί με τη Ρούλα Κορομηλά, ως αρχισυντάκτης. Πίσω από τις κάμερες, χωρίς να έχω επαφή με τις κάμερες. Έμαθα πολλά, αλλά δεν θα το ξαναέκανα», ανέφερε.

Ο Αντώνης Σρόιτερ τόνισε: «Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε ζήσει ότι χειρότερο μπορούσαμε να ζήσουμε. Πολύ βαριά και κακά γεγονότα. 

Αν τα έβαζα μέσα μου, θα ήμουν στο τρελοκομείο. Δεν έχω λυγίσει ποτέ στον αέρα, έχω φοβερή αυτοσυγκράτηση. Αν λυγίσω ποτέ στον αέρα δεν θα είναι για κακό, θα είναι για καλό. Αν για παράδειγμα ήμουν στο δελτίο, όταν πήραμε το Euro, εκείνη την ώρα μπορεί και να έκλαιγα στον αέρα».


 

Δείτε ακόμη:Νυχτερινή έξοδος για τον Αντώνη Σρόιτερ & την καλλονή σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη – To mini bordeaux φόρεμα, οι ψηλές γόβες & η τσάντα Prada (φωτό)
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ