Άντζελα Γκερέκου: Τρυφερή αγκαλιά με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου - Με ολόλευκο παλτό στην πρεμιέρα της παράστασης της (φωτό)

"Τα τελευταία φεγγάρια" στο θέατρο Coronet

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Coronet για την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Τα τελευταία φεγγάρια" με πρωταγωνιστές την Άντζελα Γκερέκου και τον Στέφανο Κυριακίδη.

Να υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία φορά που συμμετείχε η Άντζελα Γκερέκου σε θεατρική παράσταση ήταν το 1998, μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο, στο έργο «Ήρθες σαν όνειρο» στο Ακροπόλ.

Διαβάστε ακόμη: Η Άντζελα Γκερέκου πανευτυχής με την κόρη της Μαρία Βοσκόπουλου & την οικογένεια του αδερφού της στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι (φωτό)

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τα πρόσωπα της βραδιάς μαζί με τους αγαπημένους τους, συγγενείς και φίλους να βρίσκονται στο πλευρό τους.

Φυσικά, δεν έλειπε η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου και ο αδερφός της ηθοποιού, Αλέξανδρος.

Πόζαραν όλοι μαζί αγκαλιά με χαμόγελο και συγκίνηση.

Μαμά και κόρη είχαν καταπληκτικό στιλ.


Η νεαρή κοπέλα φόρεσε σκουρόχρωμο παλτό με λευκό πουκάμισο και τζιν παντελόνι ενώ δίπλα η ταλαντούχα μητέρα της επέλεξε ολόλευκο παλτό με total black outfit.

Μεταξύ των παρευρισκομένων είδαμε τη Σοφία Ζαχαράκη, την Πέμη Ζούνη, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Σπύρο Μπιμπίλα, τον Χάρη Σώζο με την κόρη του....

Διαβάστε ακόμη: Άντζελα Γκερέκου: Μετά από 26 χρόνια επέστρεψε στο θέατρο! Δίπλα της η μητέρα & η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου (φωτό)

«Τα τελευταία φεγγάρια» – Λίγα λόγια για την παράσταση

Ένας ηλικιωμένος καθηγητής μέσα σ’ ένα δωμάτιο φτιάχνει την βαλίτσα του για τελευταία φορά. Στους τοίχους κολλημένα αυτοκόλλητα με ήρωες του Ντίσνεϊ. Στο πάτωμα ένα φωτογραφικό άλμπουμ και διάσπαρτα κόμικς.


Στο πικ-απ ακούγονται οι μουσικές νότες του Μπαχ. Ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι του γιου του που τον φιλοξενούσε, την τελευταία του οικογένεια, για να περάσει την υπόλοιπη ζωή του σ’ έναν οίκο ευγηρίας.

Είναι η ώρα του αποχωρισμού και του τελικού απολογισμού. Συνοδοιπόροι σε αυτό το τελευταίο ταξίδι, το φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής του, τα κόμικς που αγαπούσε να διαβάζει από μικρός και οι μνήμες.

Φορτωμένος με το βάρος όσων ειπώθηκαν και κυρίως όσων δεν ειπώθηκαν, άλλοτε πικρός και είρωνας, άλλοτε στοργικός και τρυφερός, μοιράζεται τα αληθινά του συναισθήματα μόνο με την λατρεμένη γυναίκα του που χάθηκε νωρίς.

Ο θεατής στα “Τελευταία φεγγάρια” θα έρθει σε επαφή με θέματα που τον αφορούν. Η σχέση του ανθρώπου με το γήρας αλλά και η φωλιασμένη νεότητα στην ψυχή και την καρδιά, είναι ορισμένα από τα διαχρονικά ζητήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπος ο θεατής παρακολουθώντας τον ήρωα-πρωταγωνιστή να παίρνει όλο και περισσότερη απόσταση από τους αγαπημένους του, αλλά και από τον ίδιο του τον εαυτό.

Η παράσταση ισορροπεί ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα, στη συγκίνηση και το γέλιο. Σαν τις στιγμές της ίδιας της ζωής

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ