Μόνος ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ στο κόκκινο χαλί των BAFTA – Η πρώτη σημαντική εμφάνιση του royal μετά την επέμβαση της συζύγου του & την αρρώστια του πατέρα του (φωτό & βίντεο)

Πάντα κομψός ο διάδοχος του θρόνου!

Μόνος ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ στα βραβεία Bafta.

Ο Ουίλιαμ πάντα κομψός με μαύρο velvet κουστούμι, λευκό πουκάμισο και παπιγιόν περπάτησε το κόκκινο χαλί των κινηματογραφικών βραβείων χωρίς την συζυγό του αυτή την φορά, καθώς η Πριγκίπισσα Κέιτ, συνεχίζει να αναρρώνει από την επέμβαση της στο σπίτι της οικογένειας.

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος είναι ο και πρόεδρος των βραβείων ταινιών της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου από το 2010, χαιρέτησε το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Royal Festival Hall και πόζαρε για selfies με τους θαυμαστές του.

Όταν μπήκε μέσα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πήρε θέση δίπλα στην ταλαντούχα ηθοποιό Κέιτ Μπλάντσετ, πριν από την έναρξη της τελετής απονομής των βραβείων, που φέτος παρουσίασε ο David Tennant.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Xάρι - Μέγκαν Μαρκλ γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο στα χιόνια - Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά τη διάγνωση του Βασιλιά Καρόλου με καρκίνο (βίντεο)

Αυτή είναι η πρώτη βασιλική εμφάνιση υψηλού προφίλ στην οποία παρευρίσκεται ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, μετά την εγχείρηση της συζύγου του τον περασμένο μήνα και μετά την είδηση της διάγνωσης του καρκίνου του πατέρα του.

Γνώρισε επίσης και χαιρέτησε και πρωταγωνιστές άλλων ταινιών.

Πάντα χαμογελάστος και ευγενής ο διάδοχος  του θρόνου.

Διαβάστε ακόμη: Η πριγκίπισσα Κέιτ επισκέφθηκε τον άρρωστο πεθερό της, Βασιλιά Κάρολο: "Η ανάρρωση της πάει καλά" λένε πηγές - Όλες οι εξελίξειςΠάν

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ