Οδηγός Valentine's Day: Τα πιο ερωτικά στέκια για νέα ζευγάρια σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Να περάσετε αξέχαστα!

Σε 48 ώρες από τώρα μαζί με το άλλο σας μισό θα απολαμβάνετε μία άκρως ρομαντική έξοδο.

Ακόμη ψάχνετε που να πάτε;

Μην αγχώνεστε, εμείς είμαστε εδώ!

Θα σας προτείνουμε τα καλύτερα στέκια για νέα ζευγάρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ώστε να περάσετε υπέροχα!

CV Distiller

Μία από τις πιο classy μπάρες στο κέντρο της Αθήνας, και όχι μόνο, και μία από τις πιο ενημερωμένες και εξειδικευμένες κάβες σε ουίσκι. Στο CV Distiller (Χατζηγιάννη Μέξη 7) θα έρθετε τόσο για τον υπέροχο και επιβλητικό χώρο του, όσο και για την πληθώρα γεύσεων σε ποτά που θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε. Φιλοξενεί φίνα αποστάγματα από διάφορες περιοχές του κόσμου όπως Σκωτία, Ιρλανδία, Ιαπωνία κ.α.

Barreldier

Τόσο μικρό και cozy, όσο να χωράνε ιδανικά οι θαμώνες του γύρω από την μπάρα του. Με ευρωπαϊκό αέρα, το Barreldier στη Στοά Μπολάνη με τον ευρωπαϊκό αέρα (Βουλής 7) φημίζεται για τα ιδιαιτέρως προσεγμένα παλαιωμένα cocktails του Mario, που συναντάται πίσω από την μπάρα του. Χειροποίητα  bitters και σιρόπια, ενισχύουν τις εμπνευσμένες δημιουργίες του. Jazz και funk μουσικές συμπληρώνουν την υπέροχη ατμόσφαιρα.

Lotte

Με τη γουστόζικη αισθητική και την vintage ατμόσφαιρα που το χαρακτηρίζουν μεταφέρει αυτόματα στη γραφική γειτονιά του Marais, στο Παρίσι. Κουκλίστικο και μικροσκοπικό το Lotte, επί της Τσάμη Καρατάσου πολύ κοντά στο Μουσείο Ακρόπολης, σερβίρει σπιτικά γλυκά ημέρας, αλμυρές τάρτες και κάποιες κρύες επιλογές. Ρετρό μουσικές προτάσεις δένουν αρμονικά με το παλιακό σκηνικό του αγαπημένου μπιστρό

Πάμε τώρα στην συμπρωτεύουσα ...

The Nectar Distillery

Ας εσείς και το έτερον σας ήμισυ είστε  λάτρεις της “θέας από ψηλά” η ταράτσα “Nectar Distillery” θα σας καταπλήξει! Βλέπει μία από τις πιο ζωντανές πλατείες της Θεσσαλονίκης, την Πλατεία Αριστοτέλους αλλά και την Ρωμαϊκή Αγορά με τα ιστορικά αρχαιολογικά της ευρήματα. Είναι το ιδανικό μέρος για να περάσετε μία ρομαντική νύχτα αγναντεύοντας από ψηλά την πόλη. Φυσικά, θα δοκιμάσετε τις πιο πρωτότυπες και δροσερές επιλογές στα signature cocktails!

Xeimonas στην Ακτή

Ο Xeimonas, στην Ακτή του biscotto Experience Park, συνεχίζει ένα άκρως Χειμερινό πρόγραμμα γευστικών και ψυχαγωγικών events, και από τις 12.02.2024 έως τις 18.02.2024 είναι in Love και σερβίρει καθημερινά Love with Sea View Menu & Wine στο κλειστό ατμοσφαιρικό Valentine’s Bar και στα ζεστά χουχουλιάρικα Valentine’s IGLOO…στην Ακτήμε θέα θάλασσα

Boheme

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bohème (@boheme_skg)

Σε μια πολύ όμορφη τοποθεσία στα ανατολικά της πόλης, το Boheme είναι ένα από τα μαγαζιά που σίγουρα θα πρέπει να επιλέξετε αν θέλετε να περάσετε μια όμορφη και ρομαντική βραδιά την ημέρα των ερωτευμένων.

Μπορείτε να το επισκεφθείτε όλες τις ώρες της ημέρες και να χαλαρώσετε σε ένα όμορφο και προσεγμένο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη: Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο με το πιο πρωτότυπο αφροδισιακό μενού - Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι ... Όχι τυχαία!

Και καλή σας διασκέδαση!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ