Φαίδων Κεφαλέας: Ο καλλονός πρώην παρουσιαστής στην Νέα Υόρκη – Ο μεγάλος του έρωτας - Οι συνεντεύξεις με Στέφανο Κασσελάκη & Μάριο Φραγκούλη (φωτό & βίντεο)

Ο κούκλος πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη

Ο Φαίδων Κεφαλέας, ήταν ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

Τι κάνει σήμερα και πού βρίσκεται;

Το αγόρι αυτό ξεκίνησε τα πρώτα βήματα της καρίερας του στο πλάι της Ελένης Μενεγάκη και συνέχισε μάζι της για αρκετά χρόνια.

Αργότερα, έκανε κάποια δικά του τηλεοπτικά και θεατρικά βήματα και μετά… χάθηκε.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, βρέθηκε μετανάστης στη Νέα Υόρκη όπου ζει τα τελευταία χρόνια, ο Φαίδων Κεφαλέας γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο της Ελληνοαμερικανίδας Άννας Χριστίνας Αρβανίτη και η ζωή του άλλαξε εντελώς!

Οι γονείς της κοπέλας του έχουν αλυσίδα εστίασης, ενώ η ίδια έχει αποφοιτήσει από το New York University, στο οποίο σπούδασε business and economics.

Μένουν μαζί και είναι πολύ ερωτευμένοι!

instagram/fedonkefaleas

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Στη Νέα Υόρκη κυνηγάει το όνειρο του ο «Άδωνις» συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη - Ηθοποιός αλλά & manager (φωτό)

Από τη Νέα Υόρκη, ο Φαίδων Κεφαλέας, ο οποίος είναι πλέον μουσικός παραγωγός στο «Ράδιο Κόσμος», μίλησε στην εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα για τη συνέντευξη που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ήταν η πρώτη φορά που συνάντησα τον Στέφανο, ήταν προσιτός, ευδιάθετος και πολύ άνετος. Βρίσκεται στον φυσικό του χώρο. Ζούσε πολλά χρόνια στη Νέα Υόρκη και με την ομογένεια είχε πάρε δώσε. Όπου και να βρέθηκε, ανάλογα με το πρόγραμμα, είχε δίπλα του ανθρώπους που τον αγκάλιαζαν, τον χαιρετούσαν, ήταν πάρα πολύ προσιτός και πολύ αγαπητός από τον κόσμο» προσέθεσε ο Φαίδων Κεφαλέας.

«Μπορείτε να με ρωτήσετε ό,τι θέλετε », είπε ο Στέφανος Κασσελάκης

Ωστόσο αρκέστηκε να απαντήσει περισσότερο σε ερωτήσεις πολιτικού περιεχομένου, παρά προσωπικές.

Ο Φαίδων Κεφαλέας ανέφερε: «Η μόνη φορά που δεν ήταν μαζί ήταν όταν ήρθε ο Στέφανος να κάνει τη συνέντευξη στο ραδιόφωνο. Είχε έρθει μόνος του μαζί με τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, κος. Ηλιόπουλος και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, κος Βουναλάκης».

 

 

instagram/fedonkefaleas

Πέρα από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε και πήρε συνέντευξη μόλις χθες από τον τραγουδιστή και ηθοποιό του θεάτρου, ο οποίος είναι διάσημος για τα εκλεπτυσμένα φωνητικά του τενόρου, Μάριο Φραγκούλη.

Ο Φραγκούλης είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος καλλιτέχνης και για αυτό τον λόγο  βρίσκεται συχνά στην Νέα Υόρκη, καθώς εκεί έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ο Φαίδων Κεφαλέας αναφέρει στην αναρτησή του ότι ήταν μεγάλη χαρά να φιλοξενήσουν στο cosmos fm 91.5 έναν από τους καλύτερους τενορους στον κόσμο με 35 χρονια πορείας, τον Μάριο Φραγκούλη.

 

 

Ο Μάριος Φραγκούλης ευχαρίστησε και αυτός από την καρδιά του τον Φαίδωνα Κεφαλέα για την όμορφη συνέντευξη, στην αναρτησή του στο instagram.

 

 

Διαβαστέ επίσης: Μάριος Φραγκούλης: ''Ο Παβαρότι μου είπε πως σκέφτομαι ότι αυτός ο τενόρος θα μου πάρει την καριέρα - Δεν ήξερα ότι η Ρένα Βλαχοπούλου είναι θεία μου, έπαθα σοκ'' (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ