Βίντεο-Ντοκουμέντο: Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου στη Βούλα που σκοτώθηκαν δύο 19χρονα παιδιά – Χτυπά σε δέντρο, κολόνα φωτισμού, μαντρότοιχο, κόβεται στα 3

Το αυτοκίνητο μπαίνει στην ανοιχτή δεξιά στροφή με υπερβολική ταχύτητα, γλιστράει στον δρόμο και εκεί τελειώνουν όλα

Σοκ προκαλεί το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η τηλεόραση του Star, από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην περιοχή της Βούλας αργά το βράδυ της Τρίτης.

Όλα συνέβησαν όταν το ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις 19χρονοι και είχε κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Βουλιαγμένη, στη συμβολή της παραλιακής με τη Βουλιαγμένης, στην ελαφριά δεξιά στροφή, χτύπησε σε έναν φοίνικα, τον οποίο και έριξε, σε μία κολώνα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε δύο αυτοκίνητα και κατέληξε με σφοδρότητα σε μαντρότοιχο.

Από τη σύγκρουση, οι δύο εξ αυτών, ο οδηγός και η συνοδηγός, ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ οι φίλοι τους, που κάθονταν στα πίσω καθίσματα, ανασύρθηκαν βαριά τραυματισμένοι. Ο ένας πιο βαριά, ο άλλος πιο ελαφριά, αλλά και οι δύο σε σταθερή, ελεγχόμενη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα είχε αναπτύξει ταχύτητα 180 χλμ./ώρα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα

Δείτε ακόμα: Σοκάρουν οι εικόνες από τα δύο τροχαία με 4 νεκρούς σε Βούλα και Ομόνοια: Κόπηκε το αμάξι στη μέση - 19χρονα παιδιά άφησαν τη ζωή τους στην άσφαλτο (βίντεο)

Σοκάρουν οι μαρτυρίες κατοίκων

Κάτοικοι της περιοχής που συνέβη το δυστύχημα μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ για το τροχαίο, ενώ επαγγελματίας οδηγός εξέφρασε την ανησυχία του για τον τρόπο που οδηγούν ορισμένοι στον συγκεκριμένο δρόμο.

«Όταν βγήκα στο μπαλκόνι νόμιζα ότι έχει γίνει βομβαρδισμός. Κομμάτια μόνο έβλεπα και ανθρώπους κάτω, όπως βλέπεις μετά από ρουκέτες στην Ουκρανία» λέει μία κάτοικος, ενώ άλλος περιέγραψε πώς έγινε το δυστύχημα.

«Έχουν αυξηθεί πάρα πολύ στους δρόμους τα υπεραυτοκίνητα, Φεράρι, Λαμποργκίνι, Πόρσε, θυμάστε τι είχε γίνει και με τον Madclip τις προάλλες. Βράδυ, σε αυτό το σημείο που έγινε το τραγικό δυστύχημα, φοβούνται και οι κάτοικοι και εγώ ως επαγγελματίας οδηγός. Είμαι στο φανάρι και κοιτάζω πίσω μου ποιος θα έρθει να μου "καρφωθεί"», εξήγησε οδηγός που βρέθηκε στο σημείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ