Σοκάρουν οι εικόνες από τα δύο τροχαία με 4 νεκρούς σε Βούλα και Ομόνοια: Κόπηκε το αμάξι στη μέση - 19χρονα παιδιά άφησαν τη ζωή τους στην άσφαλτο (βίντεο)

Καθημερινά πληρώνουμε βαρύ φόρο αίματος στην άσφαλτο

Τραγωδία με τέσσερις νέους ανθρώπους νεκρούς τη ζωή τους σε δύο διαφορετικά τροχαία δυστυχήματα στην Βούλα και την περιοχή της Ομόνοιας σημειώθηκε μέσα σε λίγες ώρες.

Το πρώτο χρονικά τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στη λεωφόρο Καραμανλή στο ύψος της Βούλας, με έναν 19χρονη και μια 19χρονη να χάνουν τη ζωή τους, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, βγήκε από τον δρόμο, ανέβηκε στο διαχωριστικό διάζωμα και τελικά χτύπησε σε δέντρα και κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Στο τροχαίο τραυματίστηκαν και άλλοι δύο νεαροί που επίσης επέβαιναν στο ΙΧ, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι ελεγχόμενη.

Οι πρώτες εικόνες μετά το τροχαίο στη Βούλα

Η κυκλοφορία στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) διεκόπη για περίπου δύο ώρες από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

 

 

Οι φωτογραφίες από το σημείο της σύγκρουσης δείχνουν τα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο να έχουν διαλυθεί και να έχουν μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

WhatsApp_Image_2024-01-23_at_23_41_57_6dcbb763

WhatsApp_Image_2024-01-23_at_23_41_52_f267fb18

WhatsApp_Image_2024-01-23_at_23_41_44_bb796d92

Το δεύτερο χρονικά τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 5:30 τα ξημερώματα στην Ομόνοια όταν μια μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ΙΧ στη συμβολή της Πανεπιστημίου με την Πατησίων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, νεκροί από τη σύγκρουση είναι οι αναβάτες της μοτοσικλέτας, ένας άνδρας και μια γυναίκα, που μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, όπου τελικά άφησαν την τελευταία τους πνοή.

Φωτογραφίες από το τροχαίο στην Ομόνοια (Eurokinissi)

troxaio-omonoia

troxaio-omonoia4

troxaio-omonoia3

troxaio-omonoia2

Διαβάστε ακόμα: Τροχαίο με δύο νέα παιδιά νεκρά στη Μεσσηνία: Μία 15χρονη και ένας 23χρονος έχασαν τη ζωή τους - Άμορφη μάζα το αυτοκίνητο (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ