Πώς να κάνετε τη «μαμαδίστικη» ζακέτα σας σέξι - Πάμε να τις βγάλουμε από τη ντουλάπα & να δημιουργήσουμε μοναδικές εμφανίσεις

Αμέτρητες επιλογές

Οι ζακέτες είναι ένα μόνο από τα αγαπημένα ρούχα του κόσμου της μόδας που χαρακτηρίζονται συχνά ως «μαμαδίστικες».

Συνήθως, το επίθετο χρησιμοποιείται για να προσβάλει - υπονοώντας κακή εφαρμογή ή ξεπερασμένη αίσθηση του στιλ. Ίσως είναι ηλικιακό, παρά σεξιστικό. Ωστόσο, καθώς μπαίνουμε σιγά σιγά στην ανοιξιάτικη σεζόν μόδας 2024, η ζακέτα δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά στα καλύτερα της.

Παρατηρήστε τις ζακέτες της Prada και της Molly Goddard για παράδειγμα.

 

 

 

 

Ή για την πιο σέξι εκδοχή της ζακέτας επισκεφθείτε την αγαπημένη γαλλική εταιρεία Sezane, όπου διαθέτει περισσότερες από 70 παραλλαγές στιλ.

Πολύ συχνά αποφεύγουμε ορισμένα ρούχα, φοβούμενες τους «μαμαδίστικους» συνειρμούς. Ναι, οι ζακέτες, αλλά και τα τζιν μπουφάν, οι μπλούζες μπρετόν, τα φλατ παπούτσια και τα μίντι φορέματα. Αν ακολουθήσουμε αυτές τις οδηγίες, αλήθεια, τι θα μας μείνει να φορέσουμε στο τέλος;

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν τρόποι για να κάνετε όλα τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας να φαίνονται φρέσκα, σέξι και συναρπαστικά. Όπως πάντα, όλα εξαρτώνται από την εφαρμογή, το στιλ και τις αναλογίες.

Δείτε ακόμη:Δε μπορεί να λείπει από την ντουλάπα σας ένα γκρι παντελόνι - Αμέτρητοι συνδυασμοί για τα πιο stylish outfits

Πώς να φορέσετε τη ζακέτα με στιλ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα bovary.gr, μπορεί, λοιπόν, μια ζακέτα να δείχνει σέξι και στιλάτη; Ναι, αν την φορέσετε με τον σωστό τρόπο.

 

 

Όπως για παράδειγμα η Katie Holmes, όταν φωτογραφήθηκε να καλεί ταξί με μια γκρι ζακέτα σε cropped γραμμή και από κάτω φορούσε μόνο ένα σουτιέν.

Έδειχνε τόσο κομψή και σέξι. Και πρόκειται για ένα look από τα πιο εύκολα να αναδημιουργηθεί- με ίσιο τζιν, γόβες μπαλέτου και πολυεπίπεδα κολιέ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ