Έλενα Ακρίτα: "Δεν μας παρατάς ρε Καρανίκα, ασχολήσου με τα πόδια της Μενεγάκη - Καρανίκας: "Οι Σπέτσες γίνονται για την ουσία της πολιτικής σχέσης"

Δείτε τις αναρτήσεις στα social media

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει μετά τις δηλώσεις του Νίκου Καρανίκα κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, παραμονή της τριήμερης συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματος, στις Σπέτσες.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Καρανίκας απευθυνόμενος προς τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, «καλοί μου άνθρωποι, ο πρόεδρος σας καλεί για να κάνετε αυτό που κάνει κάθε μεγάλος σοβαρός ζωντανός οργανισμός όταν θέλει να υπάρχει σύσφιξη και όσμωση σχέσεων και ιδεών και γι αυτό δεν σας καλεί για να περάσετε τούφα όπως έχετε συνηθίσει προφανώς για να αντιδράτε έτσι, αλλά για εργασία με ευθύνες και χρεώσεις σε ωραίο περιβάλλον».

 

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του

Στις Σπέτσες με τον καλύτερο τρόπο.

Οι συναντήσεις εργασίας στις Σπέτσες που πρότεινε ο σύντροφος πρόεδρος Κασσελακης γίνονται για την ουσία της πολιτικής κομματικής σχέσης της Κ.Ο και οχι για τα μάτια του κόσμου και τα ΜΜΕ.

Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι βιώσιμη η πρόταση εντυπωσιασμού των συντρόφων για ανάλογες συσκέψεις εργασιών σε χωριά κατεστραμμένα από τις θεομηνίες που είναι αδύνατον να προσφέρουν το περιβάλλον εργασίας που απαιτείται.

Κακώς ξεστομίστηκαν τέτοιοι τυχοδιωκτισμοί από στελέχη μας που προτρέπουν σε δημοσιότητες και φανφάρες με πρόσχημα την καταστροφή των χωριών και οχι την ανάγκη για συλλογική εργασία. Πολύ κακώς που δόθηκε πολιτική διάσταση ενώ πρόκειται απλά για αντιδραστικότητα που χρίζει ψυχολογικής υποστήριξης και οχι πολιτικής.

Καλοί μου άνθρωποι, ο πρόεδρος καλεί για να γίνει αυτό που κάνει κάθε μεγάλος σοβαρός ζωντανός οργανισμός όταν θέλει να υπάρχει σύσφιξη και όσμωση σχέσεων και ιδεών και γι αυτό δεν σας καλεί για να περάσετε τούφα όπως έχετε συνηθίσει προφανώς για να αντιδράτε έτσι, αλλά για εργασία με ευθύνες και χρεώσεις σε ωραίο περιβάλλον. Γιαυτο και θέλει να είστε προετοιμασμένοι με κείμενα και Power point…όσο άγνωστο και αν είναι .

Είμαστε στο 2024 και καλό είναι να μαθαίνουμε από την εποχή μας και οχι από το ξεπερασμένο παρελθόν με τα άχρηστα τοτέμ και τα ανούσια ιερά. Είμαστε κόμμα σύγχρονο της αριστεράς και οχι το ντουλάπι του αναχρονισμού λόγω ιδεολογικής οικειότητας και συνήθειας.

Οι τομές του συντρόφου Κασσελακη προφανώς δεν ενοχλούν μόνο την αντιδραστική Δεξιά και ας είναι για το κοινό καλό. Ο συντροφος πρόεδρος αρχικά ανακάτεψε φέρνοντας σε δύσκολη θέση από την αρχή την Βαλτωμένη αναχρονιστική αριστερά των δογμάτων και στην πορεία όλη την κοινωνία των ξεπερασμένων απόψεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αποτελει την λύση για τα ζητήματα που προκύπτουν και έχουν στον πυρήνα τους τον άνθρωπο και την κοινωνία όλη.

Διαβάστε ακόμη: Έλενα Ακρίτα για το 3ήμερο στις Σπέτσες: Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; - Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα

Την δική της απάντηση μέσα από το facebook της έδωσε η Έλενα Ακρίτα.

akrita

«Δε μάς παρατάς ρε Καρανίκα. Ασχολήσου με τα πόδια της Μενεγάκη κι άσε μας ήσυχους. Που τόσους μήνες με τη διάσπαση, έχουμε ξεσκιστεί στη δουλειά και θα μας την πεις κι από πάνω. Ασαπέρα αγόρι μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ