Η Jane Seymour στα 72 της αποκαλύπτει: "Κάνω παθιασμένο σεξ με τον φίλο μου - Ο έρωτας δε σταματά στα 60" λέει η ηθοποιός με τους 4 γάμους

Ανανεωμένη!

Η Jane Seymour αποκάλυψε ότι η σεξουαλική της ζωή με τον φίλο της John Zambetti είναι καλύτερη από ποτέ!

Η σταρ του «Dr. Quinn, Medicine Woman» δεν κρύβει να μοιραστεί δημόσια ότι κάνει το πιο «παθιασμένο» σεξ της ζωής της στα 72 της, σε ένα άρθρο για το ψηφιακό τεύχος «Sex After 60» του Cosmopolitan, που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

«Το σεξ αυτή τη στιγμή είναι πιο υπέροχο και πιο παθιασμένο από οτιδήποτε θυμάμαι ποτέ, γιατί βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την αγάπη και την εμπειρία», έγραψε η σταρ, η οποία έχει παντρευτεί τέσσερις φορές.

«Τώρα γνωρίζω τον εαυτό μου και το σώμα μου, και ο Τζον είχε τις δικές του εμπειρίες στη ζωή του – δεν είναι όπως όταν είσαι νεότερος», πρόσθεσε, αναφερόμενη στον μουσικό The Malibooz, 73.



instagram @jane_seymour.queen

«Η σεξουαλική σου ζωή δεν χρειάζεται να τελειώσει στα 60».

«Όταν μπορέσεις να το καταλάβεις, θα είσαι χαρούμενος», συνέχισε.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών - που έγινε γνωστή αφού υποδύθηκε ένα κορίτσι του Bond στην ταινία του 1973 Live and Let Die - τόλμησε να εξηγήσει ότι με την ηλικία το σεξ επικεντρώνεται περισσότερο στην οικειότητα.

«Υποθέτω ότι στις νεότερες γενιές, οι άνθρωποι κάνουν πρώτα σεξ και μετά λένε, «Ω, παρεμπιπτόντως, γεια - Δεν εκράζουν πλέον τα συναισθήματά, τις χαρές, τη λύπη, τα αμοιβαία πάθη και την επιθυμία».

Στη συνέχεια αστειεύτηκε ότι ένα «μπόνους» στο σεξ αργότερα στη ζωή είναι ότι δεν μπορείς να μείνεις έγκυος. «Το τρελό είναι ότι αυτή τη στιγμή νιώθω σαν να είμαι και έμπειρη και 16 ετών. Πραγματικά νιώθω ότι το σεξ και η οικειότητα είναι καλύτερα στην ηλικία μου από ποτέ. «Στην πραγματικότητα το εννοώ αυτό. Και χρειάστηκε να είμαι ελεύθερη μετά τους γάμους μου για να μάθω ότι δεν χρειάζεται να εξαφανιστώ για να κάνουν κλικ το σεξ και ο ρομαντισμός». Η Seymour εξήγησε ότι σε προηγούμενες σχέσεις θα ξεχνούσε να σκεφτεί τον εαυτό της.

Όποτε ήμουν με κάποιον, εξαφανιζόμουν στη σχέση». «Το να βγω ραντεβού με κάποιον είχε να κάνει με το «να τα έχω όλα» - την καριέρα, τη μικτή οικογένεια, τον γάμο - όχι για ρομαντισμό και ποτέ, μα ποτέ για μένα. «Μετά το τέλος της τελευταίας μου σχέσης, σκόπευα να είμαι μόνη και μόνη μου. Πήγα στην Ελλάδα και νοίκιασα ένα μικρό γιοτ στο Νότιο Ιόνιο. Πήγα στην Ισλανδία και ανέβηκα σε παγετώνες», θυμάται.

 

 

Τότε ήταν που γνώρισε τον Τζον. «Όταν γνωριστήκαμε για πρώτη φορά με τον Τζον, με αντιμετώπιζε ως κάποια που ήταν ευτυχώς μόνη, που δεν κοιτούσε ανυπόμονα. Ήμουν πιο ευτυχισμένη, περιτριγυρισμένη από φίλους και οικογένεια... Ο Τζον ενθουσιάστηκε αμέσως σε αυτό που πραγματικά είμαι. Και έτσι, παρά την ενεργό αδιαφορία μου για τον ρομαντισμό εκείνη την εποχή, εξακολουθούσε να με εκτιμά.».

Η Seymour και ο John βγήκαν δημόσια τον Οκτώβριο του 2023, με το πρώην κορίτσι του Bond να μοιράζεται φωτογραφίες τους μαζί στο Instagram.

Να υπενθυμήσουμε ότι η Seymour έχει παντρευτεί συνολικά τέσσερις φορές.

Ήταν παντρεμένη με τον θεατρικό σκηνοθέτη Michael Attenborough από το 1971 έως το 1973.  Αργότερα με τον συγγραφέα Geoffrey Planer ​από το 1977 έως το 1978, και ακολούθησε ο γάμος της με τον επιχειρηματία David Flynn από το 1981 έως το 1992.

Έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Flynn, την Katherine, 41, και τον γιο Sean, 38.

Τέλος, ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Τζέιμς Κιτς από το 1993 έως το 2015. Το ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμα Kristopher και John, 27 ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ