Η Έλλη Στάη για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών - "Εννοείται ναι! Ισότητα στα δικαιώματα, οι κοινωνίες πάνε μπροστά" (βίντεο)

Δείτε την ανάρηση στα social media

Με ένα σύντομο βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Έλλη Στάη εξέφρασε την άποψη της σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Αρχικά απάντησε στην ερώτηση "Ποια είναι η γνώμη σου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών;" και μετά στο επόμενο ερώτημα, "πως σχολιάζεις την αντίδραση του Πρωθυπουργού να πει ναι σε όλα αλλά να πει στους βουλευτές, εντάξει κάντε ό,τι θέλετε!"

Διαβάστε ακόμη: Κυριάκος Μητσοτάκης: Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία – Τι θα ανακοινώσει την Τετάρτη ο πρωθυπουργός (βίντεο)

Η δημοσιογράφος συμφωνεί απόλυτα με το γάμο ανάμεσα στα ομόφυλα ζευγάρια και στην τεκνοθεσία υπό κάποιες προϋποθέσεις όπως το ζήτημα της παρένθετης μητέρας.

Διαβάστε ακόμη: Topwoman η Κατερίνα Φουντεδάκη: Συντάκτρια του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια - «Πατέρας – Πατέρας»/ «Μητέρα – Μητέρα» θα γράφει η ταυτότητα (βίντεο)

Θεωρεί υπάρχει μία μεγάλη αντίφαση στη στάση του κ. Μητσοτσάκη απέντι στους βουλευτές που τους λέει ότι μπορούν να απέχουν και να μην ψηφίσουν, ενώ είναι οι εκπρόσωποι του λαού!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ