MasterChef 2024: Απόψε η πρεμιέρα με ανατροπές & νέους κανόνες - Τι αποκαλύπτουν οι κριτές Κοντιζάς, Κουτσόπουλος, Ιωαννίδης (βίντεο)

Απόψε στις 21:00!

 

Απόψε στις 21:00 θα δούμε τη μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef.

Οι τρεις σεφ-κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησαν στην πρωινή εκπομπή του Star,  «Breakfast @ Star» και αποκάλυψαν περισσότερες λεπτομέρειες.

«Φέτος μία από τις αλλαγές είναι ο τοίχος. Ξεκινάμε και χτίζουμε αυτή τη λογική, που θα επικρατήσει γενικά. Η κομβική λέξη είναι “μονομαχίες”. Τα πράγματα θα είναι λίγο πιο δύσκολα και απαιτητικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Οι μισοί μπαίνουν και οι άλλοι μισοί δεν μπαίνουν», τόνισε από τη μεριά του ο Πάνος Ιωαννίδης, που υπογράμμισε ότι θα υπάρχουν ανατροπές και στις οντισιόν που θα παρακολουθήσουμε. Επιπλέον, σημείωσε ότι οι κριτές δεν βλέπουν τι γίνεται στο σπίτι του σόου και κρίνουν μονάχα από όσα βλέπουν στο γύρισμα. «Θα δώσουμε 24 ποδιές με μία ενδιάμεση διαδικασία», αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έπειτα.

Αστειευόμενος συνέχισε λέγοντας πως «αν ο Κοντιζάς αργήσει να ξυπνήσει, βγάζει μια ξινίλα», προτού ο δεύτερος πάρει τον λόγο, για να δώσει μια γενική εικόνα του τι να περιμένουμε από το MasterChef. «Φέτος παίζει πολύ η γιαγιά και το κυριακάτικο τραπέζι», ανέφερε σχετικά με τις γεύσεις, που επικράτησαν στις οντισιόν. «Ξεκινάει πολύ μαγειρικά ο διαγωνισμός» πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Θα κάτσουμε κάπου παρέα να δούμε την πρεμιέρα», τόνισε επιπλέον, αναφέροντας πως ο γιός του, Κίμων, είναι καλόβολος στον ύπνο, οπότε θα έχει μεγαλύτερη άνεση να παρακολουθήσει το πρώτο επεισόδιο του 8ου κύκλου του MasterChef.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ