Η οικογένεια της 41χρονης Γεωργίας κατέθεσε υποστήριξη της κατηγορίας - Για τη δολοφονία της προφυλακίστηκαν ο σύντροφός της και ο φίλος του (βίντεο)

Παράσταση πολιτικής αγωγής κατέθεσε η οικογένεια της Γεωργίας Μουράτη

Η συνήγορος της οικογένειας προσήλθε στον 4ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης που χειρίζεται την υπόθεση και υπέβαλε παράσταση πολιτικής αγωγής, λαμβάνοντας αντίγραφα της δικηγορίας.

Δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας κατέθεσε η οικογένεια της 41 ετών εγκύου, που δολοφονήθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, με κατηγορούμενους τον σύντροφό της κι έναν φίλο του.

Διαβάστε ακόμα: Φρικτός ο θάνατος της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη: 3 μαχαιριές με κουζινομάχαιρο στο λαιμό, πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία - Σοκάρει ο ιατροδικαστής (βίντεο)

Το πρωί, η συνήγορος της οικογένειας προσήλθε στον 4ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης που χειρίζεται την υπόθεση και υπέβαλε παράσταση πολιτικής αγωγής, λαμβάνοντας αντίγραφα της δικηγορίας.

Διαβάστε ακόμα: Κηδεία της 41χρονης Γεωργίας που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη: Τραγική φιγούρα η 13χρονη κόρη της - Δίπλα της οι συμμαθητές της (φωτό & βίντεο)

Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν το περασμένο Σάββατο στον ανακριτή, που με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα τούς έκρινε προφυλακιστέους. Ο 39χρονος σύντροφος και ο 34χρονος φίλος του διώκονται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία (από κοινού και σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία 41χρονης Γεωργίας: Ο σύντροφός της κατηγορείται και για το βιασμό της αδελφής του - 9 μηνύσεις σε βάρος του για ξυλοδαρμό

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ