Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξομολογείται: «Η ζωή μου χωρίζεται πριν και μετά από την επίθεση - Δεν κρατάω θυμό για αυτήν τη γυναίκα» (βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4» το απόγευμα της Πέμπτης!

Παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη μιλώντας για τη συγχώρεση, αλλά και για όσους προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν.

 «Το έχω φιλοσοφήσει και το έχω συζητήσει με ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Πιστεύω όταν έχεις φτάσει πραγματικά στο σημείο μηδέν και ίσως και υπό του μηδενός, δεν έχεις την πολυτέλεια να αφήσεις αυτά τα συναισθήματα να σε κυριεύσουν, γιατί ξέρεις ότι αυτά θα σε κρατήσουν πίσω. Όταν υπάρχει ειδικά απειλή στο θέμα της υγείας, δεν έχεις την πολυτέλεια να αναλωθείς σε συναισθήματα θυμού, μίσους εκδίκησης», είπε αρχικά.



Στο τέλος, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πρόσθεσε: «Στις στιγμές του μεγάλου πόνου αυτό που έχει συμβεί και είναι φυσιολογικό πιστεύω, έχω θυμώσει, έχω βρίσει και φωνάξει, αλλά είναι αυτό το ένα ή πέντε λεπτά, όχι κάτι μόνιμο».


Η επίθεση με βιτριόλι

Στις 20 Μαΐου του 2020 η είδηση πως μια 34χρονη στην Καλλιθέα δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Διαβάστε ακόμη:  Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονιστικές οι καταθέσεις της Ιωάννας & των μαρτύρων - Σκέφτηκα να δώσω τέλος στην ζωή μου'' είπε η Παλιοσπύρου (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Ξέσπασαν οι συγγενείς της άτυχης Ιωάννας Παλιοσπύρου έξω από το δικαστήριο - ''Σκύλα, απόβρασμα, μας διέλυσες'' , φώναζαν στην κατηγορούμενη

paliospirou490

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2021, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εθεάθη για πρώτη φορά στο δικαστήριο, μετά την επίθεση.

Διαβάστε ακόμη: Good news: Δημοπρασία για την Ιωάννα Παλιοσπύρου & τα έξοδα των επεμβάσεων της - Γκάλης, Τσιτσιπας, Μπουρούσης

Διαβάστε ακόμη: Επίθεση με βιτριόλι - δίκη: «Δεν είμαι το μήλο της έριδος, δεν έχω συναντήσει ποτέ την Ιωάννα» - Τι κατέθεσε ο 40χρονος (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Απολογία της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλ:«Είχα εμμονή μαζί της - Ήθελα να την τραυματίσω, όχι να την σκοτώσω» (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ