Το eirinika προτείνει 5+1 must have μαύρα τσαντάκια για να κάνετε τις πιο stylish επιλογές

Τα μαύρα τσαντάκια είναι must κομμάτι για την γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας!

Πολλές φορές δεν ξέρουμε τί τσαντάκι να επιλέξουμε και καταλήγουμε να παίρνουμε αταίριαστα με την εμφάνισή μας τσαντάκια, επειδή δεν έχουμε βασικά κομμάτια. Μην ανησυχείς όμως, διότι εγώ είμαι εδώ για εσένα! Η λύση σου είναι να κινηθείς στην μαύρη απόχρωση, η οποία θα σε βολέψει απίστευτα πολύ και θα σε βοηθήσει να ταιριάζεις το τσαντάκι σου με τα πάντα!

Σου έχω βρει έξι μαύρα πανέμορφα τσαντάκια, τα οποία σίγουρα θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις όμορφα outfits! Ρίξε μία ματιά πιο κάτω και δες ποια από αυτά σου αρέσουν περισσότερο. Στην συνέχεια, βάλε τα στο καλάθι σου και ολοκλήρωσε τις αγορές σου πριν εξαντληθούν! Δεν θέλεις να χάσεις τόσο ωραία και σημαντικά κομμάτια!

Μαύρα τσαντάκια που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στην συλλογή σου

1. Pinko μαύρη τσάντα

μαύρη pinko

Η Pinko είναι μία εταιρία με πιο κοριτσίστικες τσάντες, όμως μπορείς να βρεις και πιο απλές, σαν αυτήν! Το σχήμα της είναι vintage και κλείνει σαν φάκελος, γεγονός που την κάνει κλασική και μοναδική. Η χρυσή αλυσίδα και η αγκράφα με το σήμα κατατεθέν της εταιρείας την κάνει πολύ μοναδική και προσθέτει την αναγκαία λάμψη, η οποία την κανει πιο μοντέρνα. Πρέπει οπωσδήποτε να την πάρεις! Δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι άλλο! Θα την υπερλατρέψεις!

2. Karl Lagerfeld μαύρο τσαντάκι

μαύρη karl

Πώς σου φαίνεται το συγκεκριμένο τσαντάκι; Έχει ένα πιο τετραγωνισμένο σχήμα και γι’ αυτό είναι πιο κλασικό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Οι πληροφορίες της τσάντα στην περίπτωση αυτή είναι ασημί, όπως και η αλυσίδα, η οποία χαρίζει rock ατμόσφαιρα. Δώσε της μια ευκαιρία! Θα σε βγάλει πολλές φορές από την δύσκολη θέση του να αποφασίσεις ποιο τσαντάκι θα κρατήσεις!

3. Versace Jeans Couture

μαύρη τσάντα

Ουάου! Δεν είναι υπέροχη η τσάντα αυτή; Η μοναδική αγκράφα στο μπροστινό μέρος κρύβει ολόκληρη την ομορφιά της! Σε γενικές γραμμές είναι μία τσάντα, η οποία είναι επίσης vintage στο σχέδιο, λόγω του λουριού που μοιάζει σαν ζώνη, αλλά τα έντονα χρυσά στοιχεία της δίνουν σύγχρονο αέρα και την κάνουν διαχρονική! Είναι μία φανταστική επιλογή για απλά μονόχρωμα σύνολα. Πρόσθεσέ την στα looks σου και θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

Διαβάστε ακόμη:Η μόδα φέτος ψηφίζει ψηλόμεσα παντελόνια: Συνδυάστε με κοντά τοπάκια για sexy θηλυκές εμφανίσεις!

4. Guess καπιτονέ μαύρη τσάντα χειρός

μαύρη guess καπιτονέ

Πόσο ερωτεύσιμη είναι η τσάντα αυτή; Το σχήμα της παραπέμπει σε άλλες εποχές και το καπιτονέ της σχέδιο την κάνει απίστευτα κομψή και σικ. Οι αλυσίδες στο χερούλι δίνουν μία επιπλέον πινελιά φωτεινότητας, η οποία ισορροπεί ολόκληρη την εικόνα. Εάν θέλεις κι εσύ να δημιουργήσεις iconic σύνολα, ξέρεις τί πρέπει να κάνεις! Τρέξε να την προλάβεις πριν εξαντληθεί!

5. Guess ώμου ή χειρός

μαύρη guess

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ediva.gr, εδώ έχουμε μία ακόμα υπέροχη επιλογή! Την τσαντούλα αυτή μπορείς να την κρατήσεις με δύο τρόπους. Μπορείς να την πάρεις από τα μικρά χερούλια για τις βραδινές σου εξόδους και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου ή να προτιμήσεις το μακρύ χερούλι για τον ώμο, το οποίο θα είναι άκρως βολικό και εντυπωσιακό. Μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι αξίζει να την βάλεις στην συλλογή σου!

6. Tommy Hilfiger τσαντάκι

μαύρο τσαντάκι

Πάρε το μαύρο απλό τσαντάκι από Tommy Hilfiger! Πιστεύουμε ότι είναι μία μίνιμαλ επιλογή, χωρίς πολλές έντονες λεπτομέρειες που θα σε βοηθήσει αρκετά. Μπορείς να την φορέσεις ακόμα και με ένα καλό τζιν παντελόνι και μία πιο επίσημη μπλούζα. Οι ασημί πινελιές δεν θα σε δυσκολέψουν καθόλου, διότι είναι διακριτικές. Το τσαντάκι αυτό είναι στην μόδα έχει όλα όσα χρειάζεσαι!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ