Le Sun-Kyun: Αυτοκτόνησε ο 48χρονος πρωταγωνιστής της ταινίας «Παράσιτα» - Ήταν υπό έρευνα για ναρκωτικά (φωτό & βίντεο)

Η σύζυγός του ενημέρωσε τις αρχές ότι άφησε σημείωμα αυτοκτονίας

Νεκρός σε αυτοκίνητο σε πάρκινγκ στη Σεούλ της Νότιας Κορέας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο ηθοποιός Lee Sun-kyun που έγινε γνωστός από τον ρόλο του στην ταινία «Παράσιτα» η οποία το 2020 είχε πάρει Όσκαρ Καλύτερης Ταίνιας.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης ο θάνατος του 48χρονου ηθοποιού αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Δίπλα στο κάθισμα του οδηγού όπου εντοπίστηκε νεκρός βρέθηκε κομμάτι από κάρβουνο.

Η σύζυγός του είχε ενημερώσει τις αρχές ότι ο ηθοποιός είχε φύγει από το σπίτι και είχε βρει ένα σημείωμα αυτοκτονίας.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Yonhap ο 48χρονος ήταν υπό έρευνα για απαγορευμένη χρήση ναρκωτικών στα πλαίσια μεγάλης επιχείρησης της αστυνομίας. Κατά την ίδια πηγή ο Lee Sun-kyun είχε ήδη ανακριθεί τρεις φορές από αστυνομικούς με τελευταία μια 19ωρη ανάκριση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Το δίκαιο της Νότιας Κορέας προβλέπει ποινές από έξι μήνες έως 14 χρόνια στη φυλακή για αδικήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά.

Κατά πληροφορίες ο ηθοποιός είχε υποστηρίξει ότι τον είχε ξεγελάσει μια σερβιτόρα σε μπαρ η οποία στη συνέχεια φέρεται να τον εκβίαζε.

Ο Lee Sun-kyun είχε εκφραστεί μπροστά στους δημοσιογράφους και στις κάμερες στα τέλη Οκτωβρίου, αφού ανακρίθηκε σε αστυνομικό τμήμα στην πόλη Ιντσόν, κοντά στη Σεούλ.

«Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη που απογοήτευσα τόσους ανθρώπους, εμπλεκόμενος σ’ ένα τόσο δυσάρεστο συμβάν», είχε πει και συνέχισε: «Λυπάμαι για την οικογένειά μου, που βιώνει τόση οδύνη αυτή τη στιγμή (...) Για ακόμη μια φορά, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όλους».

 

 

Το σκάνδαλο κατέστρεψε την εικόνα του, αυτήν του επιτυχημένου ηθοποιού, στερώντας του τηλεοπτικές εμφανίσεις και διαφημιστικά συμβόλαια, σύμφωνα με αρκετά νοτιοκορεατικά μέσα ενημέρωσης.

Με τα Παράσιτα γνώρισε μεγάλη επιτυχία, παίζοντας τον ρόλο του πατέρα πλούσιας οικογένειας τον οποίο εξαπατά φτωχή οικογένεια για να εξασφαλίσει δουλειές.

Στην τελευταία του ταινία, με τίτλο Sleep, παίζει τον ρόλο υπνοβάτη συζύγου που τρομοκρατεί τη σύζυγό του. Παρουσιάστηκε εκτός συναγωνισμού στο φεστιβάλ Καννών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ