Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Κριό - Ενέργεια, δυναμικότητα αλλά και βιασύνη & παρορμητικότητα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η Σελήνη έχει προχωρήσει στον Κριό χαρίζοντας μας περισσότερη ενέργεια και δυναμικότητα, αλλά παράλληλα μας κάνει και ιδιαίτερα παρορμητικούς και βιαστικούς. Η κύρια όψη της είναι το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω που δεν είναι πολύ βοηθητικό για τα θέματα της καθημερινότητας μας, της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, αλλά και για να οργανώσουμε το πρόγραμμα μας και να φροντίσουμε αποτελεσματικά τις υποχρεώσεις μας. Θα χρειαστεί να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να έρθουν όλα όπως τα επιθυμούμε. Πιο προσεκτικοί σήμερα πρέπει να είναι τα ζώδια της παρορμητικής ομάδας Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ψηλά το κεφάλι σήμερα, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, όσο κι αν οι γύρω σας μπορεί να σας πιέζουν ή να νιώθετε ότι δεν στηρίζουν τις δράσεις σας. Ξέρετε ότι στην πραγματικότητα έχετε φίλους, έχετε ανθρώπους που σας εκτιμούν και θέλουν να σας βοηθήσουν, μολονότι γνωρίζετε πολύ καλά πώς να στηρίζεστε μόνοι σας στα δυο σας πόδια. Το τετράγωνο της Σελήνης από το ζώδιο σας προς τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να σας ζορίσει στη διάρκεια της μέρας με κάποιο οικογενειακό ή επαγγελματικό σας θέμα, ή μπορεί να υπάρχει ένα πιο ζωηρό και απείθαρχο κλίμα στο σπίτι, ειδικά για σας που είστε γονείς και πρέπει να τιθασεύσετε την ορμή μικρών παιδιών. Τουλάχιστον οι βραδινές ώρες θα κυλήσουν πιο ομαλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Λίγο πιο «βαριά» η μέρα σήμερα για σας αγαπητοί μου Ταύροι χωρίς απαραίτητα να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Πιθανώς να νιώθετε μπερδεμένοι μέσα σας, κουρασμένοι από τις απαιτήσεις της δουλειάς ή τις συνέπειες της αναδουλειάς. Μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες σας. Σε κάθε περίπτωση πάρτε το χρόνο σας, εστιαστείτε στα πράγματα που νιώθετε ότι δεν είναι εντάξει και βρείτε τρόπους για να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ό,τι συμβαίνει. Έτσι θα μπορείτε πιο εύκολα να μιλήσετε και με τους ανθρώπους από το περιβάλλον σας που ενδιαφέρονται για σας. Αν νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε δεν είναι κακό για μια μέρα. Ίσως πρέπει να ξεκουραστείτε λίγο από τη «φασαρία» της καθημερινότητας και να μείνετε με τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας και να τα περιεργαστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Κριό στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά ζητήματα της μέρας και μπορεί να είναι βοηθητική για να σημειώσετε πρόοδο στις υποχρεώσεις σας, καθώς θα μπορείτε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και ενδεχομένως να έχετε και τη βοήθεια των συνεργατών, των φίλων ή του συντρόφου σας. Όμως στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη σχηματίζει δύσκολη όψη με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή και γίνεται ιδιαίτερα πιεστική είτε σε θέματα που αφορούν τα προσωπικά σας είτε τα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για να μην κάνετε λάθη στις εκτιμήσεις σας. Αυτό ισχύει κυρίως σε θέματα οικονομικών και στις συναλλαγές σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ