Γιορτάστε στη μαγευτική Βουδαπέστη: 5 μέρες Κρουαζιέρα στο Δούναβη -Κοινοβούλιο – Κρατική Όπερα - Σκεπαστή Αγορά - Παραδουνάβια Χωριά

Η Βουδαπέστη …όπως δεν την έχετε ξαναδεί !

Οι καλύτεροι ξεναγοί… θα σας μυήσουν στις ομορφιές και τα μυστικά του Δούναβη !!!

Η πόλη των Spa, των κάστρων και των γεφυρών … όπως και να την προσφωνήσει κανείς, η Βουδαπέστη είναι από τις λίγες πόλεις που θα σας γοητεύσουν. Αυτά που μένουν από το ταξίδι στην όμορφη Βουδαπέστη είναι η αρχοντική ομορφιά της πόλης, η εκδρομή στα γραφικά παραδουνάβια χωριά, το καλό τοπικό φαγητό αλλά και η γοητεία του Δούναβη, ιδιαίτερα την ώρα που δύει ο ήλιος.

Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, 5* της επιλογής σας  με πρωινό. Εσωτερική ξενάγηση στο Ναό του Αγ. Στεφάνου με εξασφαλισμένη είσοδο.  2 ξεναγήσεις στην πόλη & Ολοήμερη εκδρομή στα Παραδουνάβια χωριά.  Βασιλικό γεύμα στις 25/12 & 01/01!  

Το μοναδικό πρόγραμμα με εξασφαλισμένη είσοδο & ξενάγηση εσωτερικά στο επιβλητικό Κοινοβούλιο & την Κρατική Όπερα! Μίνι κονσέρτο αποκλειστικά για τους πελάτες μας !

Από: 379€ ανά άτομο

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δείτε επίσης:Γιορτές στο Λονδίνο με τη Manessis Travel ! Επισκεφθείτε Harry Potter - Βρετανικό μουσείο - Παλάτι Γουίνσδορ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ