Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα - Εντάσεις, καχυποψία, εμμονές & αρνητικότητα!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ....

Η Παρασκευή έρχεται με περισσότερη ένταση, καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα. Η όψη αυτή δίνει ένα χαρακτήρα έντασης στις επαφές μας με τους άλλους, επηρεάζει τον τρόπο σκέψης μας δίνοντας έμφαση στην αρνητικότητα, την καχυποψία και τις εμμονές, αλλά είναι βοηθητική αν θέλουμε να εξερευνήσουμε κάτι σε βάθος. Το αντίδοτο απέναντι σε όλο αυτό είναι ένα ανοιχτό μυαλό και ευελιξία στις συζητήσεις μας. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια μετά τις 25 μοίρες. Στη συνέχεια η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στον Αιγόκερω από τις 18:03 μέχρι τις 19:56 που θα περάσει στον Υδροχόο κάνοντας πιο ευχάριστες τις επαφές μας τις βραδινές ώρες.

Αν δεν ξέρετε τη μοίρα του Ήλιου ή του ωροσκόπου σας πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η Παρασκευή έρχεται με έμφαση στα θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού και στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι τους. Η όψη συνόδου της Σελήνης με τον Πλούτωνα που κυριαρχεί μέσα στη μέρα ζορίζει κάπως το νευρικό σας σύστημα, ειδικά αν έχετε να κάνετε με άτομα που είναι απόλυτα, που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους ή προσπαθούν να σας χειριστούν. Από την άλλη μπορεί εσείς οι ίδιοι να έχετε ένα πιεστικό θέμα που μπορεί να αφορά και στο παρελθόν, το οποίο τριβελίζει στο μυαλό σας αυτές τις μέρες και δεν σας αφήνει να σκεφτείτε πολύ καθαρά αυτά που θέλετε να κάνετε. Επειδή με την όψη Σελήνης-Πλούτωνα οι εμμονές και οι φόβοι θεριεύουν, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, προσπαθήστε να μη τους δίνετε τροφή. Πολύ πιο άνετες οι βραδινές ώρες μετά τις 19:56 κι αυτές να εκμεταλλευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας θα σας απασχολήσουν σήμερα Παρασκευή, αγαπητοί μου Ταύροι. Κάποιοι μπορεί τώρα να θέλετε να μάθετε κάτι καινούριο ή να είστε ήδη σε μια τέτοια διαδικασία, να ξανακαθίσετε στα θρανία για μετεκπαίδευση, για ένα σεμινάριο, για μια ξένη γλώσσα και να έχετε κάποιο άγχος για τις μαθησιακές σας ικανότητες. Άλλοι μπορεί να κάνετε πλάνα για την εργασία σας με ένα πιο μακρινό ορίζοντα. Επειδή σήμερα η Σελήνη από τον Αιγόκερω συναντά σε σύνοδο τον Πλούτωνα μπορεί να παρατηρείτε ότι κολλάτε περισσότερη ώρα σε σχέση με το σύνηθες όταν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, γι’ αυτό προσπαθήστε να κάνετε κάποια άλλη δραστηριότητα, να αποσπάται η προσοχή σας από το πρόβλημα και μετά πιο ήρεμοι και με πιο καθαρό μυαλό επανέρχεστε στο όποιο θέμα αντιμετωπίζετε. Τις βραδινές ώρες που η Σελήνη προχωρά στον Υδροχόο θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα θέματα των επαγγελματικών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με οικονομικές αλχημείες θα καταπιαστείτε σήμερα καθώς προσπαθείτε να βάλετε μια τάξη σε αυτό τον πολύπαθο τομέα πριν τις γιορτές. Η Σελήνη στον Αιγόκερω επιτρέπει να βρείτε πρακτικές λύσεις σε οικονομικά ζητήματα ή να κάνετε ένα καλύτερο πλάνο για το επόμενο διάστημα. Αυτό που θέλει περισσότερη προσοχή είναι οι επαφές σας με τους άλλους και κυρίως με συνεργάτες ή πελάτες αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Προσοχή χρειάζεται και με φίλους ή άτομα από ομάδες στις οποίες συμμετέχετε. Κάτι στην επικοινωνία μαζί τους μπορεί να σας δημιουργεί αγανάκτηση, θυμό ή και αρνητικές σκέψεις. Θα πρότεινα γενικώς αυτή την εβδομάδα να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, εκτός αν είστε βέβαιοι ότι θα διατηρήσετε την ψυχραιμία σας ό,τι κι αν ακούσετε. Αξιοποιήστε την ημέρα σας για τα οικονομικά σας πλάνα και μην ενδίδετε σε κολλήματα του μυαλού, εμμονές ή φοβίες. Οι βραδινές ώρες είναι πολύ πιο άνετες με τη Σελήνη στον Υδροχόο κι αυτές να εκμεταλλευτείτε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ