Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Τοξότη - Γινόμαστε δυναμικοί, ενθουσιώδεις αλλά και παρορμητικοί ...

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στον Τοξότη για να ετοιμάσει τη Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου τα ξημερώματα της Τετάρτης, η οποία φυσικά επηρεάζει ιδιαίτερα από σήμερα. Η μοναδική της όψη σε όλη τη διάρκεια της μέρας είναι η σύνοδος με τον Άρη στον Τοξότη που μας κάνει από τη μια δυναμικούς, ενθουσιώδεις, αλλά από την άλλη πιο ανήσυχους, νευρικούς και σίγουρα πιο βιαστικούς και παρορμητικούς. Καθώς η Νέα Σελήνη, που επηρεάζει ήδη, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα υπάρχει μεγαλύτερη αστάθεια στη μέρα. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η Τρίτη θα τολμούσα να πω ότι είναι και υποστηρικτική για τους στόχους ή για τα συναισθήματα σας και σας βοηθά να δείτε λίγο πιο καθαρά στον ορίζοντα και το μέλλον σας. Επικοινωνία με ξένους και εξωτερικό, επαγγελματικές συναντήσεις, νέες ιδέες για συνεργασίες, εξελίξεις στον τομέα των σπουδών, νέα πλάνα είναι μέσα στα σενάρια της Νέας Σελήνης του Δεκεμβρίου και μπορεί να καρποφορήσουν αν και τα αποτελέσματα θα είναι ορατά και χειροπιαστά μάλλον στο ξεκίνημα της καινούριας χρονιάς. Πλησιάζοντας στις γιορτές ανοίγει η όρεξή σας για επικοινωνία, αλλά και αγορές που πολλές από αυτές προορίζονται ίσως για δώρα. Βάλτε όμως φρένο στις σπατάλες για να μη χάσετε τον έλεγχο αφού δεν θα είναι καθόλου δύσκολο. Προσοχή στο μεταφορικό σας μέσο όμως, γιατί αυτή η Νέα Σελήνη που είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα μετακίνησης ή επικοινωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πιέσεις κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, από όπου κι αν προέρχονται, συνεχίζονται κι αυτές τις ημέρες στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Με τη Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου που επηρεάζει ιδιαίτερα από σήμερα αναμοχλεύονται βέβαια και οι οικονομικές σας ανασφάλειες, αλλά αυτό δεν είναι κακό απαραίτητα αφού μπορεί να λειτουργήσει και σαν μοχλός εξερεύνησης νέων προοπτικών και στην επαγγελματική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη πάντως μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλετε και κάποιες «κακές» συνήθειες που έχετε σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα έσοδα και τις επενδύσεις σας. Το σημαντικό είναι να πλησιάσετε όσο μπορείτε περισσότερο τον σύντροφό σας, να προσπαθήσετε μαζί να σπάσετε τη ρουτίνα που φέρνει ο χρόνος στη σχέση και να κυνηγήσετε τα κοινά σας όνειρα με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα. Αν πάλι αυτή η Νέα Σελήνη σας οδηγήσει στη συνειδητοποίηση ότι έχετε λιγότερα κοινά και διαφορετικές απόψεις για πολλά πράγματα στη ζωή σας, είναι προτιμότερο να πείτε το «αντίο» τώρα χωρίς περιστροφές κυρίως αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα θέματα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου επηρεάζει η Σελήνη στον Τοξότη και η φάση της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται μετά τα μεσάνυχτα απόψε, και αυτές οι σχέσεις φαίνεται να απορροφούν το ενδιαφέρον σας. Φαίνεται πολύ καθαρά ότι οι ανάγκες σας σε όλα τα επίπεδα έχουν αλλάξει ή αλλάζουν σε σχέση με των άλλων (του συντρόφου, των συνεργατών, των φίλων) κι αυτό φέρνει μια σχετική αναστάτωση. Κάποια από τα πιθανά σενάρια του διαστήματος αυτού είναι να θέλετε να φύγετε από μια μακροχρόνια συνεργασία γιατί δεν σας καλύπτει είτε δημιουργικά είτε οικονομικά, να θέλετε να προχωρήσετε μια σχέση ερωτική σε κάτι πιο ουσιαστικό ή επίσημο, να θέλετε να αλλάξετε σπίτι ή ακόμη να ξεκινάτε τώρα κάτι καινούριο στη δουλειά ή τη προσωπική σας ζωή. Επειδή όμως εμείς οι άνθρωποι δύσκολα ξεβολευόμαστε όταν έχουμε μάθει κάτι, είναι πιθανόν οι καινούριες σας ιδέες, σκέψεις και αντιλήψεις να συναντήσουν την αντίδραση αυτών στους οποίους τις εκφράζετε και ζητάτε μάλιστα και την υποστήριξη τους. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας σταματά από τις προσπάθειες αλλαγής που κάνετε, γιατί την ανάγκη της αλλαγής την έχετε εσείς κι όχι οι άλλοι. Αν καταπιεστείτε και συνεχίζετε να συμπεριφέρεστε σαν να μη συμβαίνει τίποτε για χάρη των άλλων στο τέλος οι ζημιωμένοι-ες θα είστε εσείς.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ