Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δεν αφήνουν τίποτε όρθιο - ανακατώστρες !

Άθελά τους, ανακατεύουν πρόσωπα και καταστάσεις και προκαλούν χάος!

Θυμάσαι την Φιλιώ που όλους τους φιλιώνει από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Ε, λοιπόν αν οι ανακατώστρες του ζωδιακού είχαν πρόσωπο, σίγουρα θα ήταν τηλεοπτικός αυτός χαρακτήρας.

Τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, ανακατεύουν πρόσωπα και καταστάσεις και προκαλούν χαμούλη. Με τα υπόλοιπα που το κάνουν επίτηδες θα ασχοληθούμε στο μέλλον (φοβού!!!).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι να πει κανείς για το ζώδιο αυτό; Όσοι έχουν φίλους Διδύμους ή συνεργάτες σε αυτό το ζώδιο… καταλαβαίνουν. Αλλάζουν γνώμη στο λεπτό. Την μια στιγμή είναι καλά και την άλλη μπορεί να μην είναι. Επίσης έχουν ένα θεματάκι με την "πληροφόρηση" και εκεί είναι που μπορεί να ανακατώσει ένα κάρο κόσμο, αφού στην φούρια του να μεταφέρει σχόλια, πληροφορίες και κουτσομπολιά δεν σκέφτεται πού λέει τι, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ακόμα και παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένας άνθρωπος αυθόρμητος. Λέει ότι σκέφτεται χωρίς πρώτα να το… φιλτράρει. Μπορεί να ξεστομίσει πράγματα και μυστικά σε ανθρώπους που δεν θα έπρεπε και μετά να δημιουργήσει… χάος. Δηλαδή να τσακωθούν άνθρωποι εξ αιτίας του, αλλά χωρίς εκείνος να τους βάλει επίτηδες να μαλλιοτραβηχτούν. Απλά του ξέφυγε κάτι που δεν έπρεπε στο λάθος άτομο…

ΙΧΘΥΕΣ

Σύμφωνα με το astrology.gr, οι Ιχθύες είναι το ζώδιο εκείνο που μπορεί να τους τρελάνει όλους! Είναι το μόνιμο… «θύμα» στις σχέσεις του. Ασκεί μεγάλο ψυχολογικό εκβιασμό στους γύρω του και περνάει πάντα το δικό του με ύπουλο τρόπο. Δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και τις ρίχνει όλες στους άλλους. Εξ αιτίας της αφηρημάδας του και του ότι μπορεί να μη θυμάται είναι πολύ πιθανό, όταν έχει να κάνει με μια ομάδα ανθρώπων, να καταλήξουν να τσακώνονται μεταξύ τους κι εκείνος να κοιτά με ύφος απλανές α λα Άσπα Τσίνα και να λέει: "Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου!"

Διαβάστε επίσης:Τα «μοβόρικα» ζώδια είναι δύο : προχωρούν στην ζωή με ίντριγκες , δολοπλοκίες , τσαμπουκάδες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ