Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό - Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές & στις εντάσεις στο σπίτι

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Την Κυριακή η Σελήνη θα σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό τις απογευματινές ώρες καλά θα κάνουμε να προσέχουμε τις οικονομικές μας δοσοληψίες, αλλά και τις εντάσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στον χώρο του σπιτιού.

ΚΡΙΟΣ

Πιθανώς να έχετε κολλήσει σε κάτι και να νιώθετε ότι δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε μια κατάσταση την Κυριακή, αλλά σε αυτή την περίπτωση δώστε χρόνο στον εαυτό σας και στην άλλη πλευρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Κυριακή με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σε μια σχέση πιεσμένοι, αλλά μην μπαίνετε στη διαδικασία να σκέφτεστε πώς θα ικανοποιήσετε μόνιμα τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία την Κυριακή σας προτρέπει να μην κάνετε τα προβλήματα των άλλων δικά σας. Ενθαρρύνετε τους άλλους είτε είναι ο σύντροφος, τα παιδιά σας ή οι συνεργάτες σας να μην εξαρτώνται συνέχεια από σας. Κι επίσης προσπαθήστε κι εσείς να μην αποφεύγετε να κάνετε αυτά που πρέπει για τον εαυτό σας κρυμμένοι πίσω από τα θέματα των άλλων.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ