Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή - Θετικές όψεις, στιγμές διασκέδασης & επαφής με φίλους και οικογένεια

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Το Σαββατοκύριακο κυριαρχείται ως επί το πλείστον από θετικές όψεις της Αφροδίτης, καθώς θα συναντήσει σε αντίθεση τον Δία και σε εξάγωνο τον Ερμή. Η Σελήνη από την πλευρά της θα συναντήσει σε θετικές όψεις τους ίδιους πλανήτες χαρίζοντας μας ένα ιδανικό γουηκέντ για να περάσουμε όμορφα, να το ρίξουμε έξω, να διασκεδάσουμε, να χαρούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και την οικογένεια μας. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξουμε είναι η τάση της υπερβολής σε όλα. Προσέξτε λοιπόν τόσο τους γευστικούς πειρασμούς που μπορεί να επιβαρύνουν τη σιλουέτα σας αλλά και την υγεία σας, τις σπατάλες και τα έξοδα που εξαιτίας και της εορταστικής περιόδου μπορεί να μας παρασύρουν και να τινάξουμε στο αέρα τον οικονομικό μας προϋπολογισμό.

ΚΡΙΟΣ

Από το ζώδιο του Σκορπιού η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις, κλπ., και γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες χωρίς να τις διερευνήσετε. Ακόμη μπορεί να έχετε και συζητήσεις με μέλη της οικογένειας σας πάνω σε οικονομικά θέματα. Επαφές με συνεργάτες και φίλους θα σας δώσουν μεγαλύτερη ικανοποίηση με τις θετικές όψεις της Σελήνης, αλλά χρειάζεται προσοχή σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική που τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη παίρνει θέση απέναντι σας στο ζώδιο του Σκορπιού και απαιτεί την προσοχή σας στις σχέσεις σας, στις συνεργασίες ή στο γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας, ενώ μπορεί να υπάρχει κι ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή σας που σας κάνει κλικ ερωτικά. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Η όψη του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Ερμή είναι σούπερ βοηθητική για τα θέματα της επικοινωνίας και μπορείτε να συζητήσετε με συνεργάτες, φίλους και να βρείτε λύσεις σε πιεστικά σας προβλήματα. Ακόμη το Σάββατο είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας που μπορείτε να διασκεδάσετε κάποιες ώρες με αγαπημένα σας πρόσωπα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Σκορπιό, στο σταθερό και υδάτινο αυτό ζώδιο, απαιτεί την προσοχή σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, στις σπουδές ή στο σπίτι και μπορεί να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί. Είναι σημαντικό όμως να κάνετε κι έναν έλεγχο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν ξεφύγατε λίγο ή σας πήραν οι υποχρεώσεις από κάτω και δεν προσέχετε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν έχετε χρόνο για άσκηση, πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε τη φόρμα σας. Επειδή τα θέματα τόσο της δουλειάς όσο και της υγείας είναι προτεραιότητα τώρα με τον Άρη στον Τοξότη, καλό είναι να μην τα αφήνετε στην τύχη τους. Το Σάββατο η Σελήνη θα σχηματίζει υπέροχες όψεις, φέρνοντας κάποιες ευκαιρίες να βρεθείτε με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και να περάσετε όμορφα μαζί τους.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ