Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Θα δεχόμουν και δεύτερη και τρίτη πρόταση γάμου από τον πρώην σύζυγό μου - Μια χαρά θα παντρευόμουν (βίντεο)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τον πρώην συζυγό της Γιάννη Καραβασάνη

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη ζωή της και την επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη.

«Μένω μόνη μου, όχι με τον σύντροφό μου. Το επόμενο βήμα το έχουμε κάνει, το πήγαμε πίσω, το έχουμε πάει εδώ, το έχουμε φέρει. Πολλά διάφορα λέμε αλλά είμαστε τόσο χαλαροί, γνωριζόμαστε και τόσα χρόνια, όλα γίνονται φυσικά μεταξύ μας. Δεν έχει κλείσει για εμένα ο γάμος. Μια χαρά θα παντρευόμουν. Ο Γιάννης είναι πιο παραδοσιακός από μένα. Θα δεχόμουν δεύτερη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου και τρίτη και τέταρτη» είπε αρχικά.

Συνέχισε, λέγοντας: «Μένουμε μαζί πολύ συχνά, αλλά εμένα μου αρέσει το σπιτάκι μου. Θέλω να είμαι εκεί και να είναι όλα στην εντέλεια. Όταν είχα παντρευτεί τον σύντροφό μου δεν μέναμε καν στην ίδια ήπειρο. Δεν έχουμε συγκατοικήσει ποτέ. Θα είχε ενδιαφέρον αν ξαναπαντρευόμουν να συνεχίζαμε να μένουμε χώρια. Δεν μένουμε καθόλου κοντά».

Διαβάστε ακόμα: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θα ήμουν στο "GNTM" αν μου έκαναν πρόταση - Δεν υπάρχει κάποια σχέση με τη Βίκυ Καγιά» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ