Τρισευτυχισμένη η Δήμητρα Ματσούκα: «Έτσι απλό το ήθελα κι έτσι έγινε» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη (βίντεο)

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη» είπε στις πρώτες δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα μετά τον γάμο με τον Πέτρο Κόκκαλη

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης παντρεύτηκαν μακριά από τις κάμερες και τη δημοσιότητα, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου.

Το επί 7 χρόνια ζευγάρι, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, παρουσία λίγων συγγενών, φίλων και συναδέλφων, ενώ πολύ λόγες είναι και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την ημέρα του γάμου.

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την ηθοποιό μετά το τέλος της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» που πρωταγωνιστεί και η ίδια προχώρησε στις πρώτες δηλώσεις της, ως σύζυγος πλέον του Πέτρου Κόκκαλη.

Διαβάστε ακόμα: Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Φωτό και βίντεο από τον γάμο του ζευγαριού - Το δαντελένιο νυφικό, ποιοι έδωσαν το παρόν

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη, εύχομαι και στα δικά σας. Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός, το καταφέραμε. Δεν ήμουν αγχωμένη. Καθόλου! Ήταν όλα πολύ απλά, πολύ φιλικά. Έτσι απλά το ήθελα κι έτσι απλά έγινε. Δεν πάτησα το πόδι του συζύγου μου στον γάμο» ανέφερε η Δήμητρα Ματσούκα, όπως φαίνεται στο απόσπασμα που παρουσίασε το «Happy Day».

Διαβάστε ακόμα: Η Δήμητρα Ματσούκα εξομολογείται: "Ο Πέτρος με γοήτευσε από την πρώτη στιγμή - Τον αγαπώ όσο δεν έχω αγαπήσει κάποιον" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ