Η Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε τη βουλευτική της αποζημίωση: Μπράβο σας είπαν κάποιοι - Είμαι γιατρός σώζω ζωές, δεν φτάνω με τίποτε αυτό το ποσό

Δίχασε η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα σχετικά η βουλευτική αποζημείωση

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα ανάρτησε πριν από μερικές ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη μηνιαία αποζημίωσή της, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Η βουλευτική μου αποζημίωση. Στο πόσον προστίθενται 300€ για τέσσερις συμμετοχές σε Κοινοβουλευτικές Μόνιμες Επιτροπές.

Όπως κάνω κάθε μήνα, στα τέλη Νοεμβρίου θα ενημερώσω αναλυτικά τους πολίτες για την κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα. Είναι χρέος μου».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση γέμισε με σχόλια, αρκετά από τα οποία έκριναν πως είναι προκλητική. Πάντως άλλοι επαίνεσαν την κυρία Ακρίτα για την κίνησή της.

Ακολουθούν κάποια από τα σχόλια στην ανάρτηση στο Instagram…

«Είμαι γιατρός και στην εφημερία παίρνω 3,3 ευρώ την ώρα. Σε μια ώρα, που μπορεί να κάνω μια επέμβαση, να σώσω κάποιον, αυτό πληρώνεται 3,3 ευρώ. Και όχι, η έννοια του «λειτουργήματος» δεν είναι ικανή να μου προσφέρει τα προς το ζην. Μπορεί να μην είμαστε μόνο 300, να μη μπορούμε να έχουμε τέτοιους παχυλούς μισθούς, μάλλον δεν είμαστε τόσο σημαντικοί. Σέβομαι την προσπάθεια που κάνετε και ως επί το πλείστον συμφωνώ με πολλά από αυτά που λέτε, αλλά ποιο ακριβώς είναι το νόημα του ότι έχετε μηνιαίες απολαβές κοντά στα 5000, τη στιγμή που άνθρωποι τη βγάζουν με 700 το μήνα; Τουλάχιστον μην το δημοσιεύετε, αν μη τι άλλο, γιατί είναι προκλητικό».

«Άστοχη και προκλητική ανάρτηση. Το ότι ανακοινώνετε τον προκλητικά υψηλό μισθό σας δεν σας κάνει καλύτερη. Απορία: Τι παραπάνω προσφέρετε εσείς από έναν γιατρό ή έναν δάσκαλο, που αμείβονται με μισθούς πείνας;».

«Εμείς, πάντως, οι καθηγητές παίρνουμε με το ζόρι 1000 ευρώ χωρίς έξοδα μετακίνησης κλπ…»

«Προκλητική το λιγότερο!!!!!!»

«Ένας ανάπηρος με 67% αναπηρία παίρνει επίδομα 330 το μήνα, το χρόνο 3.960 και με αυτά τα χρήματα θα πρέπει να πληρώσει το ενοίκιο, το ρεύμα, το νερό, τα φάρμακα, γιατρούς και αν περισσέψει κάτι, να πάρει κάτι να φάει. Αυτό είναι το κράτος δικαίου που μας προσφέρετε και οι 300. Δυστυχώς ο λαός είναι στο έλεος του Θεού»

«Να θυμηθώ να ανεβάσω κ εγώ αναλυτικά τη σύνταξη μου, των 420€. Ωραίο ανέκδοτο»

«Είναι προς τιμήν σας, που το δημοσιεύετε, γιατί άλλοι δεν το κάνουν. Αλλά είναι και μεγάλη πρόκληση για όσους ζουν με συντάξεις και μισθούς πείνας!»

«Μπράβο σας, το ήθος σας συγκινεί!!!! Μακάρι και οι υπόλοιπο 299 να ήταν έτσι. Θα ζούσαμε σε μια καλύτερη Ελλάδα!!!»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ